Hae
My Project Is Me

Onko herkuttelun vähentäminen vaikuttanut vaakalukemaan?

Olen ihan tietoisesti viimeisen kahden viikon ajan keskittynyt herkuttelun vähentämiseen. En totaaliseen lopettamiseen mutta vähentämiseen. Lähtökohtaisesti tämä on tarkoittanut että herkuttelu rajoittuu vain lauantaille mutta kyllä esimerkiksi viime viikolla kun olin drinkkikoulussa, en välittänyt siitä että juomat (alkoholittomatkin) sekoitettiin jonkinlaiseen sokeriseen makusiirappiin. En tosiaan ole ollut mikään ehdoton mutta tehnyt aina tietoisen valinnan nauttia herkku (tai vastaava).

 

 

Olen tosiaan vähentänyt herkuttelua ja oletus on että sillä jonkinlainen vaikutuskin on. Ja jos ei vaa’alla niin ainakin olotilassa olen huomannut eron vaikka takana vasta kaksi viikkoa onkin. En tiedä suoraan voinko sanoa että energisempi mutta jollain tavalla kuitenkin jotain sellaista. Ehkä myös olotilassa sellainen pahin pöhötys, mitä ainakin itsellä helposti herkuttelusta suurissa määrin tulee, on laskenut.

huhtikuu_liikunta

No entä onko herkuttelun vähentäminen vaikuttanut vaakalukemaan? No on se.  Kaksi viikkoa sitten vaaka näytti painoksi 71,8kg ja tänään aamulla 69,8kg. Olen todella, todella tyytyväinen vaikka tiedänkin että osa kadonneesta painosta onkin sitä aiemmin mainittua pöhötystä. Vaakalukemakin  kuitenkin kertoo sen, mitä jo kirjoitinkin että olotila ja tunne on parempi ja tästä on hyvä jatkaa – vaikka nyt vappuna vappumunkin herkuttelisikin 😉

Lue myös alkuperäinen päätökseni herkuttelun vähentämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *