Hae
My Project Is Me

Proteiinirikas tuorepuuro

Tuorepuuro on helppo ja monipuolisesti muunneltava aamu-, väli- tai iltapala. Parasta on se, että se valmistuu oikeastaan itsestään esimeriksi yön aikana ja on siten helppo eväs matkaan otettavaksi vaikka aikaisena aamuna.

Seuraava proteiinirikas tuorepuuro toimii peruspohjana ja se on muunneltavissa varmasti jokaisen makumieltymyksen mukaan parhaaksi mahdolliseksi.

 

Proteiinirikas tuorepuuro (1 iso annos tai 2 pienempää)

 

2dl kaurahiutaleita

2dl nestettä (esim. sokeriton mehukeitto/ veteen sekoitettu proteiinijauhe/ maustettu kauramaito)

1prk (250g) maitorahkaa

1 mitallinen (30g) proteiinijauhetta

 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan sekoita vain kaikki ainekset keskenään ja laita tekeytymään yön yli jääkaappiin. Jos käytät nesteenä tuota proteiinijauhetta niin voi olla hyvä idea sekoittaa se veteen tai maitoon ennen muiden aineiden sekaan lisäämistä.

Koko annoksessa on noin 58g proteiinia ja kaloreita noin 600 ja kahtena pienempänä annoksena nautittuna tietenkin puolet tuosta. Energia ja proteiinimäärät vaihtelevat hieman riippuen siitä mitä nestettä käyttää ja tässä ne on laskettu sokerittoman mehukeiton kanssa.

Tuorepuuron sekaan ja/tai päälle voi myös lisätä esimerkiksi marjoja, hedelmiä tai pilkkoa vaikka proteiinipatukan paljoa ihan oman maun ja mieltymysten mukaan. Sillä kuten sanottu niin tästä perusreseptistä on moneen makuun nautittavaksi.

 

Kurkkaa muuten myös tämä äärimmäisen herkullinen suklaisen tuorepuuron resepti.

Ja jos löytyy oma makulempparikombo, vinkkaa se vastavuoroisesti minulle kommentteihin. Uudet reseptit ovat nimittäin aina äärimmäisen tervetulleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *