Hae
My Project Is Me

Uutta sipsihyllyllä (tosin nämä löytyivät jostain ihan muualta)

Moi,

Kukas se olikaan kun sanoi että jonkun pitäisi kehitellä juustonaksujen makuinen proteiinipatukka? Ei tämä ihan patukan muodossa ole mutta mihinkäs törmäsinkään kaupassa käydessäni:

WP_20131011_003

Makuja on kolme: Barbeque, Paprika sekä Sourcream&Onion. Verrattuna tavalliseen sipsiinon proteiinin osuus toki huomattavasti suurempi (ja tämähän on aina plussaa sillä proteiiniahan olisi hyvä saada jokaiselle aterialle).  Yhtälailla myös muut ravintoarvot ovat ässä tuotteessa paremmat kuin vaikkapa Taffelin low fat Brodwayssa. Tarkemmat tiedot ja ainesosaluettelot voit tarkastaa täältä.WP_20131011_005

 

Itse en ehkä kuitenkaan luokittelisi tätä ”suolaiseksi välipalaksi, jonka nauttimisesta ei tarvitse potea huonoa omaa tuntoa” vaan ennemminkin herkuksi. Samalla tavalla suhtaudun nykyään proteiinipatukoihin – herkkuna ennemminkin kuin välipalana vaikka hätätapauksessa välipalanakin toimivat (kuten vaikkapa viime viikonloppuna messuilla). Jos siis sipseillä tahtoo herkutella niin hyvä on että löytyy myös ns. parempi versio, joka kantaa kortensa kekoon muun ruokavalion ohella. Juuri näistä pienistä asioistahan se iso muutos loppujen lopuksi syntyy. (Puhumattakaan tietysti siitä että ne jäisivät kokonaan kauppaan..).

Oliko joku näitä ehtinyt jo maistelemaan? Miltä maistuivat?

12 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Mä maistoin. Tosi pahoja, en kyllä tykkää prodepatukoistakaan kuin äärimmäisessä hädässä. Teollisen makuisia. Mielummin syön harvoin Kartanon lastuja kuin dieettisipsejä.

 2. cathy kirjoitti:

  Maistelin Expossa ku antoivat maistiaisia. Minusta meni sipseistä, vaikka mistäpä mä tiän ku en syö ns normaalisipsejäkään. 🙂
  Turhia kaloreita.. 😀

 3. Taru kirjoitti:

  Mä maistoin viikonloppuna. Muutama meni alas, loput roskiin. Sipsit jää onneksi muutenkin syömättä nykyään, mutta jos joskus niitä on pakko saada, otan kyllä sitten sen kerran ihan oikeita sipsejä.

 4. riia kirjoitti:

  Minä taas tykkäsin. Se BBQ- maku maistuu mielestäni ihan niiltä Hot Rod- renkailta mitkä löytyy normisipsihyllyltä. Muita makuja en ole ehtinyt vielä maistelemaan. Näistä tuli kyllä ehdottomasti mun uusi herkkuni!

 5. Sipsienystävä kirjoitti:

  Itse olen sitä mieltä, että herkuttelu kuuluu elämään, mutta kohtuudella. Siksi itselläni ei toimi se, että herkkuja aletaan korvaamaan näillä ”terveellisimmillä” vaihtoehdoilla, jotka eivät sitten kuitenkaan ole yhtä hyviä maultaan. Eihän siitä tule kuin paha mieli. Ja kohta tekee herkkuja mieli kahta kauheammin. Mulla ainakin menee niin, että sitten kun halu on kunnolla tyydytetty, niin menee taas pitkiä aikoja, että pärjää ilman.

  Eihän näitä ole tarkoitus päivittäin syödä, joten silloin harvoin kun sipsejä syö, niin eihän sillä ole kokonaisuuden kannalta mitään väliä, että tuleeko annoksesta nyt vähän enemmän hiilareita ja kaloreita. Että sipsit sipseinä ja sitten jos haluaa terveellisemmän vaihtoehdon, niin vaikka kevyt dippi ja sinne kasviksia dippailtavaksi 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ihan samaa mieltä olen kanssasi – herkuttelu kuuluu ehdottomasti elämään. Joskus on hyvä antaakin herkkuhimotuksille periksi ja toisinaan taas ei – se milloin valittu vaihtoehto on oikea on sitten oma asiansa,

   Jostain syystä olen kuitenkin itse alkanut kallistumaan näiden ”terveysherkkujen” puoleen useammin kuin kuiviteltu. Enkä tosiaan oikeastaan tiedä edes miksi. samalla taas aina toisinaan ajattelen että voisiko minunkin pohjaton vatsalaukkuni joskus tyytyä vähempään jos siirtyisin käyttämään vain mahdollisimman vähän prosessoituja ruoka-aineksia ja luomua.. Onko sittenkin niin että hyvän ruokahaluni salat ovat keinotekoisissa ainesosissa?

 6. Mau kirjoitti:

  Mun mielestä nää oli ihan kuvottavia, just ja just saatiin poikkiksen kanssa pussi syötyä puokkiin kun oltiin kerta maksettukin, eikä proteiineja heitetä hukkaan, niin! Ei mutta tosissaan, muuten olisivat voineet olla ihan jees, mutta olivat ihan hirveän suolaisia (paljon suolaisempia kuin tavalliset sipsit) ja todella paha jälkimaku näissä, jotenkin tosi soijainen ja sellainen en tiedä, kalainen tai mädäntynyt. Siis hyi. Kokeiltiin siis noita Sourcream & Onion -versioita, muista en sitten tiedä.

  • jennie kirjoitti:

   Soijainen jälkimaku niistä hieman jäi mutta maistiaisten, joita tässä jonain päivänä oli kaupassa tarjolla, jälkeen päädyin kuitenkin yhden pussin kotiin ostamaan. Bbq oli omaan makuuni ehkä se paras (paprika liian paprikamainen ja tuo SCO liian sipulinen..) vielä on pussi avaamattomana tosin. Katsotaan muuttuuko mielipide aikanaan kun on syönyt koko pussin eikä vain sitä muuutamaa maistiaista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.