Hae
My Project Is Me

WAU, Mitkä ripset! Testissä somen mainostetuin ripsiväri

Saan aina toisinaan kehuja ripsistäni ja jokseenkin otsikonmukaisella tavalla. On totta että ripseni eivät ole ihan lyhyimmästä päästä ja muistan kun aikanaan ihka ensimmäinen rispienpidennysten laittajani niitä mittaillessa ihasteli. Sittemmin olen tosiaan luopunut kokonaan ripsienpidennyksistä ja jos joskus haluan jotain extra-näyttävyyttä niin turvaudun magneettiripsiin. Arjessa minulle kuitenkin riittää ripsiväri, millä saan muutoin niin huomaamattomat ripseni henkiin.

RipsiväriMainoksen uhri

Näyttävät ripset ovat aina olleet itselleni jonkinlainen juttu. Olen vuosia etsinyt parasta mahdollista ripsiväriä ja testaillut lukuisia eri merkkejä. En ole ihan varma olenko vieläkään löytänyt “sitä oikeaa” vaikka joitakin merkkejä on tullut ostettua useampaankin otteeseen. Viimeisin ripsiväriostokseni poikkeaa kuitenkin muista sillä ostin sen puhtaasti mainoksen perusteella. Enkä minkä tahansa mainoksen vaan sellaisen Facebookin sponsoroidun ja itseasiassa hivenen epäilyttävän mainoksen ansiosta.

En yleensä sen enempää anna aikaani näille mainoksille mutta joku sai minut tällä kertaa toimimaan toisin. Tuotteen tosiaan luvattiin kuitujen avulla pidentävän ripsistä uskomattoman pitkät, näyttävät mutta kuitenkin erotellut. Kuulosti ihan unelmalta! Luin kommentteja ja päätin että minäkin kokeilen jos mainoksessa olisikin jotain perää.

Liian hyvää ollakseen totta

Vanha sanonta siitä että jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se useimmiten on pätee myös tämän tuotteen kohdalla. Ripsistä ei todellakaan tullut nii näyttävät kuin olin mainoksen perusteella odottanut. Toisaalta, jos en olisi nähnyt mainosta, olisin varmasti ollut ihan tyytyväinen. En sano että ripsiväri olisi huono mutta pituutta ei juurikaan tule lisää, enkä ole edes ihan varma onko tämän seassa niitä luvattuja kuituja vai ei.

Näyttävät ripset tällä kuitenkin saa aikaan ja pidän erityisesti siitä että jo yhdellä harjauksella väriä tarttuu paljon (päinvastoin kuin edellisen testauskerran halpisripsarilla). Samasta syystä väri myös paakkuuntuu helposti turhan paksuksi (huomaa näistäkin kuvista) varsinkin jos sitä levittää useamman kerroksen. Väri kuitenkin pysyy hyvin, kuivuu nopeasti eikä karise päivän aikana mutta irtoaa myös helposti lämpimällä vedellä – aivan kuten luvattu.

Ostaisinko uudestaan

Olen nyt käyttänyt tätä Her Specials-kaupasta tilattua ripsiväriä viime toukokuusta saakka ja nyt alkaa olla aika harkita uuden ostamista. Ripsiväri on siis ollut riittoisa, ei ole kuivunut purkkiin ja käyttöön olen ollut tyytyväinen. Erityisen tyytyväinen olen tosiaan ollut siihen väriä tarttuu yhdellä harjauskerralla riittävästi, milloin levittäminen on nopeaa. Tämä on pelastus varsinkin arkiaamuisin. Voisin ostaa ripsivärin näillä kriteereillä uudestaan mutta yksi asia minua kuitenkin huolettaa  – ripsiväri tulee Kiinasta. Valmistaja sanoo, että tehdas on tarkoin valvottu ja tuote testattu, eikä minullakaan ole ollut mitään ongelmia, mutta aiheuttaa alkuperä silti hieman huolta.

Ehkä ostan, ehkä en. Tai sitten käännyn taas joko Benefit Cosmeticsin kulttimainetta nauttivan ripsivärin puoleen (saa nykyään Silja Linelta!!) tai ostan Estee Lauderin luottoripsarin. Tai ehkä sinulla on suositella jotain kokeilemisen arvoista seuraavalle kierrokselle?

8 kommenttia

 1. VV kirjoitti:

  Vaikla halpis onkin, Essencen The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl peittosi edellisen suosikkini Too Facedin Better than sexin.
  Muutamat muutkin Essencen ripsarit on saaneet hyviä arvosteluja ympäri nettiä, eli jollet ole kokeillut niin ehdottomasti! Hinta on alle 3e joten ei edes kirpaise 🙂 Marketit ja Tokmanni myy.

  • myprojectisme kirjoitti:

   Kiitos vinkistä, nyt kun mainitsit niin olen kuullut kehuja näistä mutta unohtanut tyystin. Saattaapi olla että seuraavall Tokmannin reissulla tarttuu mukaan tuo mainitsemasi The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl. Iso kiitos!!

 2. Piude kirjoitti:

  Avonin Hello longest lashes aivan paras!

 3. Sanonhyi kirjoitti:

  Noihan ok ihan hirveet ? paakkuja täynnä ja epäaidon näköset. Ei näin 🙁

  • myprojectisme kirjoitti:

   Eli siis pitkät ja näyttävät 😉 Kuten tosiaan kirjoitin niin tämä ripisväri tosaan valitettavasti tekee tätä herkästi mutta juuri siitä syystä, se niin näyttävän lopputuloksen saakin aikaan.

 4. Satu kirjoitti:

  Onpa pitkän näköiset ripset! Itsellä on ollut etsinnässä hyvä ripsari jo pitemmän aikaa täällä Helsingissä. Käyttämäni kun usein karisevat päivän mittaan. Lisäksi olen hieman miettinyt pitäisikö laittaa kesäksi ripsienpidennys. https://www.kynsistudionailsparis.fi/ripset-ja-kulmat

  • myprojectisme kirjoitti:

   Ripsienpidennykset ovat kyllä ihanan helpot ja toki myös näyttävät. Itselläni oli viime kesänä rpsissä kestotaivutus ja tykkäsin siitä senverta paljon että olen ajatellut samaa myös tälle kesälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.