Hae
My Project Is Me

Revanssin aika

Täällä uuden arjen keskellä tuntuu olevan haasteelista päästä koneelle. Jokaisella kerralla kun kuvittelen että on hyvä hetki niin jotain muuta tapahtuu. Sinnikkäästi kuitenkin jatkan yrittämistä. Jos muistatte, niin kävin muutama päivä ennen synnytystä kävelylenkillä jonka vauhdin dokumentoin. Nopeudessa ei sinänsä ollut hurraamista (5,2km/h) mutta kun tosiaan huomioidaan se tosiasia että vauva syntyi alle 48h tuosta, voin taputtaa itseäni olkapäälle.

Kävin kävelemässä saman reitin uudestaan sekä neljä että kuusi päivää synnytyksen jälkeen. Valitettavasti datan keruu ensimmäisellä kerralla epäonnistui mutta tästä jälkimmäisestä jäi jotain käteenkin. Vauhti ilman valtavaa vatsaa nousi 6km/h eli noin 15% korkeammaksi. Nopeus pysyi neljän P:n (pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta) peruskestävyysalueella mutta vielä toki parantamisen varaa on. Ja äkkiäkös se peruskunto alkaa taas kohota kun vaunulenkit muuttuvat osaksi päivittäistä arkea – pieniä onnistumisia (lähes) päivittäin.

FullSizeRender(1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.