Hae
My Project Is Me

Mistä tietää että äiti laihduttaa?

Moi,

Vastauksena kysymykseen niin ei välttämättä mistään. Minulla on ainakin lautasella melko pitkälti samaa ruokaa kuin kaikilla muillakin tässä talossa, mitä nyt suhteet hieman vaihtelevat. Siinä siis missä itselläni salaatti/kasvikset näyttelevät suunnattoman suurta roolia, on niitä lapsilla suhteessa vähemmän (ihan jo siksi että eivät he niistä niinkään välitä).

Minun ruokalautaseni pääsiäisvierailulla

Minun ruokalautaseni pääsiäisvierailulla

Halusin vain nostaa tämän asian esiin koska tiedän että monen laihduttajan koetaan näyttävän lapsilleen huonoa esimerkkiä. Ajatellaan että he opettavat lapsilleen jonkinmoista hysteriaa siitä kuinka jokaista suupalaa pitää vahtia tai että koskaan ei ole oikein nauttia vaikkapa palaa suklaata. Näinhän asia ei ole, eikä missään nimessä saakaan olla. Oman suhtautumisen ruokavalioon laihdutusvaiheessa tulee olla sopivalla tavalla rento mutta yhtä aikaa toki kurinalainen – mutta eiväthän ne suklaat taida kuulua kenenkään lapsen jokapäiväiseen ravintoon sen enempää (ainakaan toivottavasti).

Ja jälkiruokaakin saa syödä ihan vaikka joka päivä: Kyseessä kevennetyt karamellisoidut omenat

Ja jälkiruokaakin saa syödä ihan vaikka joka päivä: Kyseessä kevennetyt karamellisoidut omenat eräältä tiistailta

Loppujen lopuksihan laihduttamisessa ei ole kyse kuin parempien valintojen tekemisestä. Sellaisten valintojen jotka ihan yleisesti ottaenkin ovat kaikille hyväksi – kuten vaikkapa se kasvisten lisääminen. Ei tämän siis tarvitse näkyä millään tavalla laihduttamisena kenellekään tai aiheuttaa ympärilleen minkäänlaista hysteriaa tai tiukkapipoisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.