Hae
My Project Is Me

Syökää kalaa

Moi,

En muista missä oli jokin aika sitten juttua että kalan hinta Suomessa on usein harmillisen korkea. Kalaa kun suositellaan syötäväksi useampana kertana viikossa, vielä lajeja vaihdellen niin tonnikalan, sein ja tarjouslohen jälkeen valinnanvara jää melko pieneksi. Nyt kuitenkin pääsin toteuttamaan virallisterveellistä neuvoa kun pikkuisesta lähikaupasta löytyi kotimaista haukea valmiina fileenä hintaan 8,90€/kilo.

pannulle menossa, valmiiksi leikattuina paloina

pannulle menossa, valmiiksi leikattuina paloina

Siitäpä onkin aikaa kun olen omat lihani (kalani tai mitkätahansa) tuoretiskiltä ostanut. Se kuinka tuoretta kala oli, en tiedä ja viittaan tällä epäilyksellä nyt muutamaankin otteeseen uutisoituun tietoon että tuoretiskin tuotteet ovat usein kaikkea muuta. Oli miten oli, niin hyvälle se maistui kesäiseen tapaan uusien perunoiden kanssa tarjoiltuna. Päällä ripaus suolaa ja limepippuria,

IMG_6258 IMG_6259 IMG_6260
Ja jos jotakuta sattuu kiinnostamaan tarjouskalan ostopaikka tarkemmin niin kyseessä on K-market (Manteli).Jos vaikka samaista tarjousta löytyisi muistakin vastaavista liikkeistä.. Nyt sain oman henkilökohtaisen tavoitteeni syödä edes kerran kuussa jotain kalaruokaa muusta kuin ylempänä mainitusta kolmesta lajista (lohi, sei, tonnikala). Parempi tavoite olisi kahdesti kuussa ja paras kerran viikossa, mutta aloitetaan tästä vaatimattomammasta vaihtoehdosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.