Hae
My Project Is Me

Onnistunut hiusten kotivärjäys

Punainen tukkani sai kuulla heipat tänä aamuna kun luppoajan puitteissa päätin tarttua hiusväripurkkiin. Viimeksi värjäämäni punertava sävy oli jo melkoisesti haalistunut sen alkuloistosta jq omaan silmääni väri alkoi epäilyttävästi muistuttaa pieleen mennyttä vaalennusta vaikka työkaverini asiasta erimieltä olikin. Lisäksi juurikasvu näytti ikävältä, vaikka yleisesti ottaen tykkäänkin itse siitä lookista missä tyvi on hieman muuta tukkaa tummempi. Tässä se ei jostain syystä toiminut lainkaan. Hiukset olivat aina ponnarilla koska sävy ei vain enää toiminut. Oli aika tehdä jotakin.

Onko se vaalea vai tumma

Pikapelastuksena toimi tosiaan jo valmiiksi kotoa löytynyt ”tumman vaalea” hiusväri , minkä ajattelin tuovan tukkaani juuri sopivasti sävyä ja syvyyttä. Ja kyllä! Harvoin olen välittömästi näin sinut uuden hiusvärin kanssa mutta tämä tuntui heti omalta. Toisaalta, miksi ei tuntuisi sillä tällainen ”ei minkään värinen” se tukkani yleisimmin aina onkin. Paitsi ilman sitä vivahteikasta sävyä, mikä tässä nyt on ja mikä myös ihanasti muuttuu valon mukaan. Tämä on valossa vaalea mutta varjossa ei-niin-vaalea mutta ei missään nimessä tummakaan. Siis tummanvaalea.

Sävy 7.0, tummanvaalea

Tällaista luonnollista sävyä tällä kertaa. Sävynä toimi tosiaan Garnierin Nutrisse Cream sävyssä 7.0, eli  tummanvaalea. Seuraavaksi edessä olisi mahdollisesti myös hiustenleikkausta ja siinä vaiheessa epäilen jo siirtyväni ammattilaisen osaavaan huomaan.  Ja ovathan ne melkoisesti tosiaan kasvaneet kun katsoo tätä viime lokakuista kotiblondausoperaatiotani, missä hiukset ovat tosiaan ihan reilusti nykyistä lyhyemmät. Nyt kuitenkin nautin uudistuneesta hiusväristäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *