Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Resepti: Proteiinipitoinen näkkäri

Kaupallinen yhteistyö: Leader

Moi,

Kun perjantaina sain postin mukana tuon lauantaina mainitun proteiini-resepti-vihkosen, en malttanut ollla välittömästi kokeilematta jotain. Ajatuksena oli väsätä jotain helppoa ja nopeaa, jonka voisin sitten maininnan kanssa esitellä täällä blogissa. Kokeilu kuitenkin epäonnistui täydellisesti mutta tämän epäonnistumisen tuotoksena syntyi pienellä jatkokehittelyllä jotain uutta – nimittäin proteiini-näkkäri.

IMG_2594

Proteiininäkkäri (8-10 palaa)

Kaurahiutale 0,5dl

Kauralese 0,5dl

Hamppuproteiini 50g (minulla yhteistyökumppani Leaderin)

Valkuainen 3kpl

Pähkinävoi 2-3rkl (minulla oli ylijäämä tahinia kaapissa)

Siemeniä 25g (minulla Gogreen salaattimix)

hyppysellinen suolaa

mausteita (minulla oli vähän paprikajauhetta, valkosipuli-pippuria ja jotain chilihässäkkää)

Lämmitä uuni 225c. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita valkuaiset ja pähkinävoi ja yhdistä kuivien aineiden joukkoon. Lopputulos pitäisi pystyä taputtelemaan pellille lusikalla (ainakin kylmän veden avulla) mikäli näin ei ole lisää vähän vettä. Paahda uunissa noin 12-15min. Jätä pelille kuivumaan ja leikkaa paloiksi. Ei se ihan yhtä rapsakkaa ole kuin oikea mutta varsin hyvä korvike – ja eipähän murusta!

IMG_2587 IMG_2596

* HUOM! Sisältää yhteistyötä Leaderin kanssa*

Kaupallinen yhteistyö: Leader

4 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Tässä muuten toinen näkkäri-resepti: http://todayimunstoppable.fitfashion.fi/2014/02/26/itsetehty-salaatinkastike-ja-gluteenittomat-siemennakkarit/ 🙂 Jos haluat koklata jotain muutakin näkkäriä! 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Kiitos! Omalla kohdalla valitettavan usein jää muiden blogien seuraaminen ihan liian vähälle ja tällaiset kultajyvät jäävät minulta pimentoon.

  2. Johanna kirjoitti:

    Kiitos reseptistä, kokeilin näitä tänään ja tulipa hyviä ”näkkäreitä” 🙂 Minäkin vähän sovelsin reseptiä, laitoin hieman tattarileseitä, mantelijauhoja ja pähkinöitä taikinaan.. Sekoititko muuten taikinan tehosekoittimessa?

    • jennie kirjoitti:

      Tämä tosiaan taipuu moneen, ihan senmukaan mitä kaapista löytyy. Itse skoitin ihan vain käsin sillä ainesosaluoettelo ei kovin paljoa vaatinut voimia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *