Hae
My Project Is Me

Päivä, joka olisi voinut mennä toisin

Se tunne kun aamulla heräät ja tajuat että valkoiselle matolle on pissattu. Se tunne kun siivoat kakat lattialta, ei vain kerran mutta kaksi. Päivä ei todellakaan alkanut hyvin ja olin aivan varma että se myös jatkuisi samanlaisena. Päivästä tuli kuitenkin jotain aivan muuta.

Kun aamuyhdeksän jälkeen kävelin pitkin Helsingin espaa, minut valtasi hyvin onnellinen tunne ja tuntui kuin aika olisi pysähtynyt hetkeksi. Joku juoksi ohitseni kiireisenä töihin mutta itselläni ei ollut kiire. Tuntui kuin olisin elänyt jonkinlaisessa omassa pienessä täydellisessä kuplassani vailla  huolenaiheita tai kiirettä.

Olen joskus ennenkin huomannut että kiire loppuu juuri sillä hetkellä kun lakkaa kiirehtimästä. Ja jos olet koskaan miettinyt miksi lomalla kaikki tuntuu niin helpolta, niin juuri tässä voi olla se syy: Lomalla ei kiirehditä. Tässä onkin ehkä sopiva sauma toivottaa kaikille mukavaa minilomaa pidempien vappuvapaiden muodossa. Omalla kohdallani vappusuunnitelmiin ei kuulu ihmeellisyyksiä kuten ei tähänkään päivään ja silti siitä tuli aikapitkälti täydellinen.

Mekko// New Look, Zalando (täällä*)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.