Hae
My Project Is Me

Lihonko tavanomaisen helposti?

Tuntuuko sinusta koskaan siltä että omistat jotkut sellaiset mystiset geenit, mitkä tekevät painonpudotuksesta lähes mahdotonta? Samalla kun muut tuntuvat saavuttavan valtavia muutoksia ympärilläsi niin omassa kropassa ei tapahdu käytännössä mitään. Oikeastaan välillä tuntuu siltä että pelkkä kakkupalan näkeminen lihottaa ja siinä missä muut voivat syödä “mitä vain”, et sinä voi syödä “yhtään mitään”. Tai jos painoa onnistuukin saada alaspäin niin se on hetken päästä kohonnut taas aloituslukemiin tai vielä pahempaa, yli niiden. Minusta ainakin toisinaan tuntuu juuri tuolta, niin lapsellista ja typerää kuin se onkin.

Näin painoni on noussut

Painoni on noussut kahden viime kuun aikana noin kolme kiloa. Sitä aikaisempien muutamien kuukausien aikana paino nousi myös joitakin kiloja ja viimeisen puolen vuoden aikana painoa on siis tullut keskimäärin noin kilo/kuukausi. Se on määränä sellainen ettei sen kertymistä oikeastaan edes huomaa ennenkin kiloja on vyötäröllä senverta että housunnappi alkaa taas ikävästi puristamaan. Olen punninnut itseni tosiaan viimeksi marraskuun alussa (69,2kg) sekä viime maanantaina (72,5kg) ja kolmannen kerran taas tänään kun Suurin Muutos -valmennus alkoi.

 

ja Näin painoni on laskenut

Tästä eteenpäin vaakalukemaa seurataan taas tuttuun tapaan viikottain sillä kuten niin monesti aiemminkin todettu, ne asiat mihin huomiotaan kiinnittää usein tapahtuvat. Ja minä aion keskittyä keventyvään ja energiseen oloon. Ja jo heti ensimmäisen viikon aikana toivottua muutosta on tapahtunut vaikka tekemäni muutokset ovat olleet ihan todella pieniä. Suurin yksittäinen muutos on oikeasti ollut päivittäisen herkuttelun jättäminen. Olen edelleen saattanut vetäistä vaikka paketillisen leipää kerralla eli ruokavalioni ei ole missään nimessä ollut täydellinen mutta siitäkin huolimatta haluttua muutosta on tapahtunut. Ylpeänä totean että minun maanantaipainoni, ja virallinen Suurin Muutos – aloituspainoni on 71,7kg (-0,8kg). Jos joskus siis tuntuukin siltä että paino nousee poikkeuksellisen helposti niin kyllä se lähtee onneksi myös laskemaan kun vain alkaa tehdä oikeita asioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.