Hae
My Project Is Me

Pinnallisia paljastuksia

Moi,

Aloitetaan ihan ensin paljastuksilla, joita saatan murehtia sitten maanantaina vaa’alla käydessäni. Kuten siis arvata saattaa, puhutaan ruoasta. Pitkästä aikaa pääsin eilen viettämään iltaa hyvässä seurassa, hyvän ruoan äärellä Helsinkiläisessä Tony’s Deli-ravintolassa. Sensijaan että olisin yrittänyt valita listalta viisaasti, valitsin ihan juurikin sitä mitä mieleni teki eli nopeita hiilareita, rasvaa ja kermaa (listalla tämä kuulosti paljon kauniimmalta, herkkutattirisottoa ja paistettuja tiikeriravunpyrstöjä). Alkuruokana valkosipulileipää.

IMG_0713 IMG_0714 IMG_0719syömässä

Jos siis maanantaina paino jälleen jumittaa niin taidanpa tietää mihin suuntaan osoitella sormellani. Vai olisiko syy eksootttisessa jälkiruokavalinassa, Mäkkärin kahvipirtelössä? ja ennenkuin joku ihmettelee miksi moinen jälkiruokavalinta niin ravintolan jäätelö (7€) vs. mäkkärin jäätelö (1,50-2,75€)  – nyt ratkaisi hinta.

IMG_0721

Vai löytyisikö selitys sittenkin tästä? Pieleenmenneen korvapuustiepisodin vuoksi otin eräänä päivänä revanssin, jonka voitin. Tästä onnistumisesta innostuneena leivoin myös ylijäämäjogurtista kuivakakun sekä harkitsin vielä pannaria, jonka jätin kuitenkin tekemättä. Miksi, oi miksi, ihminen kiusaa itseään tällä tavalla leipoen?? Suurin osa on onneksi nyt pakkasessa mutta ennen sinne menemistä jouduin ehkä tekemään makutestin. Kahtena päivänä viidestä on siis tullut tehtyä tuhmuuksia. Yritetään saada se kahdeksi päiväksi seitsemästä eli pysyä kaidalla polulla viikonlopun ajan.

WP_20131023_013IMG_0627

Ja paljastuksista pinnallisuuteen. Joku kyseli muutama postaus takaperin joko olen ehtinyt hankkimaani Vita Liberatan itseruskettavaa testata – no nyt olen. Vita Liberatan itseruskettavista olen lukenut paljon hyvää lukuisista blogeista ja itse innostuin tuotteesta I love Me- messuilla erään tanssiesityksen seurauksena. Tanssijat olivat luonnollisesti ruskettuneen näköisiä ja väri oli hyvin tasainen ainoastaan raja jalkapohjan kohdalla paljasti värin tulleen purkista. Koska halusin tuotteen jota voisin käyttää myös kasvoilleni, suositteli myyjä asteittain sävyttävää voidetta. Tuotteen hän kehui olevan kuin kosteusvoide eli imeytyvän nopeasti ja tahrimatta vaatteita.

IMG_0280-–-Kopio-1024x454 IMG_0324-1024x682

Voide tosiaan oli väritön, nopeasti imeytyvä ja minusta myös hajuton eli mikäli itseruskettavien haju häiritsee ei tässä sitä ole (tai ainakaan minä en haista). Olin varautunut siihen että voidetta tarvitsisi levittää useampana peräkkäisenä päivänä vaan yksikin kerta riitti tuomaan tarpeeksi lämmintä sävyä, erityisesti kasvoille. Kuva rajasta on ehkä hieman epäselvä mutta siitä huomannee pienen sävyeron, joka itselle tässä tapauksessa oli juuri sitä mitä kaipasin; pientä lämpöä muutoin niin vaalealle iholleni.

näkyykö raja?

näkyykö raja?

Ja loppuun vielä sata ja yksi turhanpäiväistä kasvokuvaa.

Snapshot_20131025_17

pitäisiköhän sitä tehdä näille hiuksille jotain..


Snapshot_20131025_14

hmmmmmmm…


parempi?

parempi?

 

Snapshot_20131025_47

no joo, on parempi.

8 kommenttia

 1. Maritsu kirjoitti:

  Hih, mulla on juurikin siksi punnituspäivä perjantaisin, että kun viikonloppuna annan itselleni luvan halutessani herkutella (tänä viikonloppuna mutakakkua + vaniljajädeä, nam), se ei koskaan heti vaikuta vaa’an lukemiin 🙂 Tosin olen positiivisesti yllättynyt myös siitä, että kertaluontoiset herkuttelut harvoin muutenkaan vaikuttavat painoon pysyvästi, jos vain palaa ruotuun asap.
  Hyvää viikonloppua !

  • jennie kirjoitti:

   Tämähän se on se todellinen menestyjän merkki – kyky jatkaa eteenpäin pienistä repsahduksista/herkutteluista huolimatta 🙂

 2. Kati kirjoitti:

  En ole montaa kertaa kommentoinut vaikka oonkin tätä blogiasi huisin kauan lukenut. Aamulla herätessäni tsekkaan eka blogisi ja sitten aamutoimille. Tämä siis minun ”aamurutiinini” 🙂 Blogisi on ihanan rehellinen. Et ole mikään super ihminen etkä häpeä sitä myöntää. Minusta on kiva lukea myös näistä repsahduksistasi, ne kuuluvat elämään ja niitä varmasti tulee vielä. Näiden myötä sinuun ja projektiisi on helpompi samaistua. Ja mistä tämä kaikki päämäärätön komenttini lähti oli, että nuo tämän kertaiset korvapuustit näyttävät tosi hyviltä! Meillä tokaluokkalainen on nyt viimeiset pari kuukautta ollut kiinnostunut leipomisesta. Niimpä täällä väännetään viikottain korvapuusteja, sämpylöitä, muffinsseja jne. jos kivan reseptin (kuvan) näkee niin sitä halutaan kokeilla. Sitä intoa on kyllä kiva seurata ja totta kai vähän maistellakin….
  Hyvää viikonloppua ja kiitos mahtavasta blogista. Meillä juhlitaan tänään 6 ja 8 v. tyttärieni syntymäpäiviä ja aion herkutella niin, että napa paukkuu 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Oi, onpa kiva kuulla teistä vakkarilukijoista 🙂 Teille vielä jälkikäteen hyvää synttäriä (silloin se herkuttelu on todellakin sallittu!)

 3. Heidi kirjoitti:

  Hei,
  Mistä olet hankkinut tuon pitkän paidan/paitapuseron? Juuri nyt kun olen pari kuukautta etsinyt pitkää paitaa, en ole bongannut missään kaupassa kuin jotain kilttanoita.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 4. Meri kirjoitti:

  Moi, itse olen mäkkärillä töissä ja jos haluan herkutella kevyesti niin juon juurikin tuon kahvipirtelön. Siinä on 150-200 kaloria riippuen siitä paljonko pirtelöä laitetaan mukiin, ei paha mun mielestä ollenkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *