Hae
My Project Is Me

Jouluksi Skotlantiin

Tiedän etten ole ollut kovin aktiivinen Instagramissa viime päivinä. Tiedän etten ole ollut aktiivinen myöskään blogin Facebook-sivuilla. Tiedän myös että olen moneen otteeseen sellaista lupaillut tai ainakin kaavailut mutta nyt.. Nyt on taas se aika kun suosittelen klikkamaan itsensä seuraajaksi sillä nyt alkavalla matkalla en lupaa päivittää blogia aktiivisesti. En myöskään lupaa että päivitän Facebokiin tai Instagramiin pieniä tarinoita ja kuvia useita kertoja päivässä, tai välttämättä edes kerran päivässä, mutta varmasti useammin kuin blogiin. Tai näin ainakin uskoisin.

skotlanti

img_4658

 

Jos siis haluat tietää miltä näyttävät Edinburghin joulumarkkinat tai uusi vuosi, Hogmanay, niin klikkaa itsesi seuraajaksi. Yritän lähteä liikkelle ajatuksella että ei ole kuvattavaa liika tavanomaista, eikä kuvaa liika turhaa. Ja jos säät sallivat niin ehkä kesäinen kuntopiiri saa talvista jatkoa päivitettyine kuvineen. Muunmuassa nämä kuvat sysäsivät minua eteenpäin kroppaprojektissani.

 

kuntopiiri_2

kuntopiiri_1

Talvinen Skotlanti on minulle vielä täysin tuntematon ja mielenkiinnolla odotankin mitä kaikkea se minulle ja perheelleni tarjoakaan. Joskus aiemmin on muunmuassa kiivetty Ben Nevikselle ja kävelty Forth Bridge-sillan ylitse. Tällä kertaa tosin odotan enemmän vain rentoa yhdessäoloa sekä jo alussa mainittuja joulumarkkinoita – tällainen joulun ystävä kun olen.

skotlanti_1

skotlanti_3

joulu_1-742x557

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *