Hae
My Project Is Me

Toisenlainen totuus

Moi,

Koska itse ei vieläkään ihan pääse tähän projektiin mukaan sairastumisen vuoksi niin päätinpä käsitellä erästä totuutta laihuusihanteiden takana.

Vähän aikaa sitten pidettiin vuotuinen Victoria’s Secretin show, jossa nähtiin toinen toistaan upeampia ilmestyksiä. Kukapa meistä ei ihailisi näiden kansainvälisten huippumallien täydellisyyttä hipovaa vartalomallia, missä jok’ikinen vaatekappale vain näyttää niin julmetun hyvältä.

Sitä mielessään ajattelee että mallilla on vartalo täydellisessä tikissä ympäri vuoden, vaan mikäli Adriana Limaa on uskominen, ei näin välttämättä ole. Hän on myöntänyt että on joutunut tekemään rankkaa työtä vartalonsa eteen näyttääkseen hyvältä pidetyssä näytöksessä.

Vartalon työstämisen hän aloitti kuukausia ennen näytöstä liikunnan ja ruokavalion avulla. Liikuntaa hän harjoitti päivittäin kasvattaen määrää mitä lähemmäs H-hetkeä tultiin. Yhdeksän päivää ennen varsinaista show:ta hän aloitti nestekuurin, joka salli pelkästään proteiinipitoisten juomien sekä veden juomista. Loppurutistukseksi, 12h ennen näytöstä, hän kieltäytyi kaikesta nesteestä. Tarkoituksena tällä loppurutistuksella hänellä oli saada kaikki ylimääräinen neste pois kehosta.

Minusta on ihan mukava kuulla että näyttääkseen kadehdittavan täydelliseltä, joutuu hieman kikkailemaan. Tottakait henkilöillä joille ulkonäkö ja hyvä vartalo ovat työtä, on kaikki kunnossa pääperiaatteittain aina mutta että tuollainen loppusilaus joudutaan silti tekemään täydellisyyden saavuttamiseksi, on lohduttavaa. Ehkä se antaa meille tavallisille ihmisille hieman anteeksi jos peilikuvamme ei ihan joka aamu muistuta huippumallin mittoja.

Tietolähteenä on käytetty seuraavaa Daily Mailin artikkelia, josta kuvakin on:  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2061972/Adriana-Lima-says-crazy-liquids-Victorias-Secret-diet-misunderstanding.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.