Hae
My Project Is Me

Not so Fit food

Viime viikko on varmaan ollut ruokailujen osalta kaikkien aikojen anti-fit. Tätä riittänee havainnoillistamaan ihan vain muutama ruokakuva.

P1090451

P1090455

P1090458

P1090459

P1090463

Melkoisesti siis ulkona syömistä, enkä valita sillä vaihtelu virkistää. Syötyjä energiamääriä en halua edes ajatella, eikä oikeastaan tarvitsekaan sillä se mitä on tapahtunut ei ole enää muutettavissa. Pidetään vain huoli ettei tästä tule ihan joka viikkoinen tapa.

4 kommenttia

 1. Milja kirjoitti:

  Voi ulkona syödä terveellisestikin 🙂 itse jätän aina kastikkeet pois tai pyydän erikseen, niissäkun on aina rasvaa ja sokeria ja suolaa herraties kuin paljon. Eikä annoskoot kovin isoja ole, usein ei edes lähde nälkä joten mitä sitä murehtimaan moisia 🙂

 2. Jonnaajon kirjoitti:

  Silloin kun itse olin oikeesti fit noin ulkomuodollisesti niin tuli syötyä tosi paljon ulkona (tuli toki liikuttuakin runsaasti). Mun mielestä se on turha liikaa miettiä energiamääriä, kunhan kyseessä on jotain ruoaksi luokiteltavaa ja oma olo on hyvä.

  • jennie kirjoitti:

   Asiaa puhut ja kuten Milja mainitsikin niin voihan ulkona syödä fiksustikin – tai ainakin fiksummin kuin miten minä viimeviikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.