Hae
My Project Is Me

Parempaa kuin karkki

Fastin uusimmat proteiinipatukat ovat olleet kaupan hyllyillä jo hetken aikaa mutta minä olen ihan tietoisesti viivästyttänyt maistelukertaa näin pitkälle. Ennen omakohtaisia kokemuksia olin kuullut mausta pelkkää hyvää ja moni kehuukin näiden olevan todellinen herkun korvike. Pelkäsin siis jo ennakkoon koukuttuvani kuten niin monelle muulle oli tuntunut käyvän.

P1160296

P1160284

Ja herkkuahan nämä olivatkin – tai ovat. Mitä ravintoarvoihin tulee, niin ne voisivat toki olla paremmat mutta kuten olen aiemminkin jonkun korkeasokerisen herkkupatukan kohdalla todennut, saapahan tästä ainakin sitä proteiinia sokerin lisäksi. Jokaisessa patukassa on sokeria noin neljän sokeripalan verran (noin 10g), mikä ei suinkaan ole suurimpia määriä joita tämänkaltaisissa patukoissa voi olla. Proteiinin määrä on hivenen enemmän, eli noin 15g tietämissä ja kokonaisenergia 200kcal paikkeilla patukasta riippumatta. Omasta mielestäni oikein hyvä suklaan korvike makunsa puolesta.

Sokerin määrä/patukka

Sokerin määrä/patukka, mausta riippumatta

P1160291

2 kommenttia

  1. Erika kirjoitti:

    Oon himoinnu noita mutta ne on tosi kalliita!

    • jennie kirjoitti:

      Ei kait, Meillä ainakin lähiprismassa oli 1,95€ ja Finnkinokin näytti myyvän 2€ hintaan kun leffassa kävin tällä viikolla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *