Hae
My Project Is Me

#Kotitreeniä

Moikka,

Joku teistä ihanista pyysi minulta vähän aikaa sitten vinkkejä, tai jopa kokonaista treeniohjelmaa, kotona tehtäväksi. En ole tätä toivetta suinkaan unohtanut vaikken vielä tänään(kään) aiheeseen pääse. Nyt kuitenkin ollaan jo melko lähellä, sillä kotitreenaamisesta on kyse tänäänkin. Omien vinkkieni lisäksi pajastan mistä niitä ideoita voi poimia reilusti lisää.

kuva 2(27)

Aina ei tosiaan ehdi salille saakka treenaamaan mutta onneksi omassa olohuoneessa on lähes yhtähyvät mahdollisuudet tehokkaaseen treeniin. Oma keho on monessakin jutussa melkoisen kova vastus mutta jos tuntuu, ettei se riitä, voi lisävastusta ladata esimerkiksi näin:

Glute Bridge

Glute Bridge

Kyykkyjä lisäpainolla

Kyykkyjä lisäpainolla

Omaa treeniä on nyt mahdollista vauhdittaa myös Casallin kotitreeni-setillä, jonka voit voittaa omaksesi lataamalla oman kotitreenikuvasi Instagram-tilillesi tunnisteilla #kotitreeni ja #fitfashionfi. Arvontoja suoritetaan useampia ja vaikka kisailu on jo käynnissä, on jokaisella vielä hyvät mahdollisuudet voittaa. Osallistumisaikaa on marraskuun loppuun saakka ja uuden kuvan voit ladata vaikka joka päivä! Oman treenikuvan lisäksi kannattaa hakea myös muiden latauksia niin saattaa hyvällä tuurilla saada melkoisen mukavan kotitreenikuvapankin ja ideoita omaan tekemiseen myös jatkossa.

Ja hetki postauksen ensimmäisen kuvan jälkeen kiipesi tuolille yksi henkilö lisää..

kuva 3(22)

Eikä mennyt kovin kauaa kun kolmaskin tuli mukaan. Kyllä, koko perhe taitaisi mahtua yhdelle tuolille 😀

kuva 4(20)

Mutta te, joille kotitreeni ei tuota ihan näin suunnattomia haasteita, muistakaa #kotitreeni ja #fitfashionfi ja saattaapa olla että löydätte jonkun minunkin ideani lähitulevaisuudessa ”salanimelläni” @nyplis.

kuva_8

 

6 kommenttia

 1. Marissa kirjoitti:

  Haha, ihanat te! Näitä kuvia katsoessa melkein toivoo, että ois itelläkin tuollasta treeniseuraa. Vaikka voin ehkä arvella, että joskus se on myös vähän vaikeaa, kun ei voi koskaan tehdä rauhassa, vaan aina on joku siinä vieressä kiipeemässä mukaan 😉

  Kivoja kuvia 🙂

  http://blogit.fit.fi/sairaankaunismaailma/

  • jennie kirjoitti:

   Onneksi vain melkein 😉 <3 <3 Koskaan ei tosin voi tietää miten nopeasti lisäpainot kyllästyvät leikkiin mutta olen minä muutamat treenit onnistunut jopa näin tekemään sillä onhan se yhteistä kivaa kaikille (tai no, kelle on ja kelle ei 😀 :D)

 2. Hannele kirjoitti:

  Mulla meni melkein koko aika miettiä et miten ihmeessä oot päässyt tuohon tuolille noin??

  • jennie kirjoitti:

   Siinäpä onkin pähkinä purtavaksi 😀 Keksitkö kuitenkin vai pidänkö vielä arvoituksen yllä?

  • Hanna kirjoitti:

   Haha 😀 itellä meni melkein koko postaus miettiessä että miten tuo tuoli ei kippaa 😀 en uskaltais kokeilla! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *