Hae
My Project Is Me

Tuoksutaivas

Olen aikanani ollut jonkinasteinen hajuvesifriikki. Ihan harrastemielessä kiertelin säännöllisin väliajoin Stockmannin hajuvesiosastolla tuoksuttelemassa uutuuksia ja aika usein matkaani tarttui myös joku pullo. Minulla ei ole koskaan ollut vain yhtä käytössä olevaa tuoksua vaan jokaiselle tunnetilalle tuli olla omansa. Enää en ehkä käy säännöllisesti tuoksuttelemassa uutuuksia mutta edelleen kaapistani löytyy aina useampi hajuvesi käyttövalmiina.

Jokaisen tuoksuttelijan paratiisiksi voisin tituleerata Nordicfeel-verkkokauppaa, josta löytyy lukuisia merkkituoksuja asiakasystävälliseen hintaan. Itse tein ensimmäisen tilaukseni vasta viime viikolla ja jo samalla viikolla paketti oli noudettavissa. Toimitus oli siis äärettömän nopea ja tilauksen teko helppoa. Toimituskulutkin ovat ilmaiset yli 59€ tilauksille ja hajuvesien lisäksi myynnissä on paljon muutakin kosmetiikkaa.

P1060706

Omassa paketissani saapui Kenzon Amour, jota olen tainnut viimeksi käyttää vuonna 2006 mutta ajatellut jo useampaan otteeseen hankkivani. Hintaa pullolla oli alle 50€ ja kokoa 50ml (vertaa Stockmann, 30ml, 63,50€).

Toista paketissa tullutta pakettia en tiennyt enää edes olevan olemassa; Jennifer Lopez Still. Tuoksu on itselle tuttu vuosien takaa, vielä kauemmalta ajalta kuin Kenzo enkä ollut edes ihan varma pitäisinkö siitä enää vai olisiko aika kullannut muistot. Ei ollut. Tuoksu on edelleen makean viettelevä, itsevarma muttei missään nimessä liian vahva. Hinta 30ml pullolle 21,95€ (en ole nähnyt kaupoissa aikoihin enkä tiedä hintaa).

P1060714 P1060709

 

 

3 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Mulla oli kymmenen vuotta sitten tuoksu josta sain ihan älyttömän paljon kehuja ja kyselyjä, että mikä tuoksu sulla on kun se on hyvä. Olen etsinyt sitä kaupoista, laivalta ja lentokentiltä ja ei löydy ei.. Nyt mä löysin sen ja just tuolta Nordicfeel-kaupasta ja tilaukseen lähti saman tien. Jei!! Kyseessä on Oscar de la Rentan Rosamor. Tykkäsin siitä ihan älyttömän paljon ja nähtäväksi jää miellyttääkö se vielä yhtä paljon.

 2. Heidi kirjoitti:

  Niin ihania kuin tuoksut varmasti monen mielestä ovatkin, on hyvä muistaa, että nykyaikaan eivät hajuvedet ja parfyymit työpaikoilla kuulu. Valtava määrä ihmisiä on altistunut hajusteille ja me hajusteallergikot olemme aivan pulassa, jos hajusteita suihkutellaan työpaikoilla. Migreeni- ja pahoinvointikohtauksia voi tulla monta työviikon aikana.
  Jostakin kumman syystä tämä on monille vielä ”minulla on oikeus” -juttu eli työpaikan säännöistä huolimatta hajuvesiä lotraillaan holtittomasti.
  Erikoistilanteet ovat tietenkin eri asia – vaikkakin se laittaisi allergikot jättämään ko. tilanteet väliin, esim. juhlat. Mutta työpaikalla on oltava, haisi siellä tai ei.

 3. ulla kirjoitti:

  Sama täällä. Monta merkkiä käytössä ja aina fiiliksen mukaan laittaa 🙂

  Usein tulee käytyä Tallinnan puolella, jolloin nappaan laivasta aina jonkun pirteän uuden tuoksun 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.