Hae
My Project Is Me

Ulkoillen kesäsäässä

Moikka,

Pieni nuhahan ei tätä taloutta estä ulkoilemasta – onneksi. Eilen aamusta oli yllättävän kylmä, siis minusta jopa niin kylmä että hanskoille (?) olisi ollut jälleen tarvetta. Niinpä kun iltapäivästä lähdettiin liikenteeseen  niin kuvittelin pukeutuvani tuttuun tapaan punaiseen veden- ja tuulenkestävään takkiini. Mutta melko äkkiä vaatekerta keveni kummasti..

IMG_1873

Koska olimme yhdistetyllä hyötykävelylenkillä kauppareissun kanssa (jonnekkin muuaallekin kuin tuohon ihan lähikauppaan) oli pukeutumiseen pakko panostaa hieman enemmän. Matkamme nimittäin kulki Tammiston Budgetsportin kautta Jumboon. Mistään juhlavarustuksesta ei ollut kyse vaan jostain sellaisesta, joka mahdollistaa hyvin reippaan ja pidempimatkaisen kävelyn kuitenkin olematta tuulipuku.  Mitähän uskaltaisin sanoa että lenkin kokonaiskestoksi tulisi, joku 8km ehkä.

IMG_1883

Se mikä ulkoilusta teki todellisen kesälenkin, oli kesken kaiken yllättänyt sade. Pieni, lämmin, rankkasadekuuro oli toki ennustettavissa ilman painostavuuden vuoksi. En nyt voi mitenkään sanoa että nautin sateesta, mutta toihan se tosiaan sellaisen kesäisen fiiliksen. Onneksi oli takki mukana.

IMG_1885

Superurheilija minä (tai painonpudottaja minä) olisi varmaan kävellyt kotiinkin, jollei kello olisi ollut jo niin mahdottomasti sen hetken koittaessa. Tänään sen sijaan olisi vielä tarkoitus lähteä salille nytkun aamu-ulkoilut on jo pois alta. Täällä tosiaan päivärytmi on suurinpiirtein se että aamusta painellaan joksikin aikaa ulos 9-10 välillä, lounastetaan 11-12 välillä, jota seuraa päiväunet. Iltapäivästä sitten uudet ulkoilut ja muut. Tänään poikaystäväni/mieheni/avopuolisoni (olen huomannut että kutsun häntä milloin milläkin nimikkeellä) on kotona ja niinpä minä tosiaan pääsen vielä saleilun pariin (johon taitaakin olla ihan aihetta kun kuvaa katsoo). Taidanpa keskittyä tänään vähän enemmän käsiin..

Snapshot_20130509_3 Snapshot_20130509_11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *