Hae
My Project Is Me

Joskus toiveet vain toteutuvat

Moi,

Nyt minulla on hyviä uutisia kaikille Leaderin uusimpien proteiinipatukoiden ystäville. Kyseessä on siis jo aiemmin hehkuttamani keksi-valkosuklaa sekä vadelma-sitruuna juustokakku ja toscakakku. Jos joku siis vielä muistaa kuinka rakastuin noin kuukausi takaperin Leaderin valkosuklaa-keksipatukkaan, mutta harmittelin sen heikohkoja ravintoarvoja, niin toiveisiini on vastattu. Kyllä, proteiinin määrää patukoissa on lisätty.

kuva 2(10)

kuva 3(7)

Uusittu resepti on siis suoraan ratkaisu minua harmittaneeseen tilanteeseen eikä makukaan pahemmin ole alkuperäisestä muuttunut. Ehkä makeutta on vähäisesti kadonnut eikä kuorrutus ole enää yhtä mukavan lohkeileva mutta hyvää se on edelleen. Muita samasta sarjasta tosiaan ovat tuo mainittu vadelma-sitruuna juustoakku sekä toscakakku. Näistä ensin mainittu on enemmän minun makuuni mutta koska makuasioista ei sovi kiistellä, saa jokainen tehdä itse omat ratkaisunsa.

kuva 1(10)

kuva(6)

kuva-189

Joko jokainen on päässyt näitä maistelemaan? Mikä on ollut suosikkimaku?

 

14 kommenttia

 1. TARU kirjoitti:

  Tiedätkö ovatko nuo gluteenittomia? Ei ainakaan mainita olevan, mutta itse en löytänyt sisällysluettelosta gluteenia sisältäviä juttuja.:)

  • jennie kirjoitti:

   Eivät ne minusta ole, ja vasrinkaan kun sitä ei mainita niin senkään puolesta en uskaltaisi riskeerata. Nyt juuri en ulkoa muista sisällysluetteloa. Leaderin Jelly-versiot ovat sensijaan gluteenittomia ja niistäkin löytyy herkkumakuja, ainakin minun makuuni 😉

 2. Annika kirjoitti:

  Nam, pitääpäs maistaa ! 🙂 ootko muuten jo maistanut Lidlin uusia sportyfeelin proteiinipatukoita ? Mun mielestä ehkä parhaimman makuisia ikinä maistamiani, mun silmään ihan hyvä ravintosisältö ja halpojakin vielä ! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Oon, ja olen ihan samaa mieltä kanssasi että maku ja laatu yhdistyvät erinomaisesti. Se valkosuklaa-mansikka oli ainakin ihanaa <3 Kirjoittelinkin niistä jokunen postaus takaperin bloginkin puolella mutta vielä olisi jokunen maku maistamatta..

 3. MariA kirjoitti:

  Keksi-valkosuklaakin on ihan ookoo, mut itse tykkään ihan hulluna sitruuna-inkivääristä, olikohan se sitä jelly-sarjaa? Muutenkin tykkään noista jellyistä.Taisivat olla jopa gluteenittomiakin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   oi, se on ihan sairaan hyvää!! Ja tosiaan gluteeniton – ehdottomasti mun lemppari noista jelly-versioista 🙂 Kolmas hyvä on mielestäni Nutmix, myöskin locarb-sarjassa-

 4. Tiina kirjoitti:

  Nuo on kyllä törkeen hyviä! Juustokakku oli tosin kauheeta kuraa, mutta tosca ja keksi mmmm 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Makuasioista ei pidä kiistellä 😉 Täytyneköhän mun antaa toscalle kuitenkin vielä uusi mahdollisuus…

 5. Noora kirjoitti:

  hyyii en ite tykännyt yhtään..:/ Questbarit uppoo mut leaderin ei

 6. Linda kirjoitti:

  Kiitos tästä, nyt ymmärrän miksi tuo Leaderin valkosuklaa-keksi maistui pari kuukautta sitten aivan taivaallisen ihanalta ja valkosuklaiselta, ja pari viikkoa sitten ostettu patukka olikin paljon huonompi ja tylsempi. Luulin ensin muistavani ekan patukan väärin, mutta ne mokomat olivatkin muuttaneet koostumusta! 😀

  Leaderin sitruuna-inkivääri jelly -patukka on tosi hyvää!

  • jennie kirjoitti:

   Arvaa, samaa mietin kuin sinäkin kun tokaa kertaa maistoin tuota valkosuklaata vaikkei se tosiaan pahaa ole vieläkään, mutta ehkä se twiximäisyys on siitä kuitenkin kadonnut.

   Tuo inkivääri-jelly on kyllä hyvää – top3:ssa ehdottomasti mitä Leaderin patukoihin tulee.

 7. Pinja kirjoitti:

  Tuntuu uskomattomalta että ”terveydestään huolehtivat” sporttipirkot mutustavat tyytyväisenä tällaista roskaa. Ilmeisesti tietämys ravitsemuksesta on luokkaa ”mitä enemmän proteiinia sen parempi”? Olisi paras ehkä vähän tutustua siihen mitä nämäkin patukat sisältävät.. Tässä esim. Yhden Leaderin Jelly -patukan ainesosat:

  Makeutusaine (maltitolisiirappi), maitoproteiini- ja hydrolysoitu maitoproteiinijauhe, tummasuklaanmakuinen kuorrute (kovetettu kasvirasva, fruktoosi, kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), vaniljauute, suola, happamuudensäätöaine (sitruunahappo)), hydrolysoitu kollageeni, täyteaine (polydekstroosi), kaakaojauhe (2,3 %), kasviöljy (palmu), soijakrispi, emulgointiaine (soijalesitiini), vesi, pakastekuivattu sitruuna (1,2 %), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kasviöljy (rypsi), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudenaäätöaine (sitruunahappo), pakastekuivattu appelsiini, aromit, suola, jauhettu inkivääri (0,002 %)

  Kovetettua kasvirasvaa, palmuöljyä, soijaa, fruktoosia.. lisäaineita. Nam. Taidan syödä mieluummin oikeaa ruokaa 😉

  • jennie kirjoitti:

   Jokainen meistä varmaan syö mieluummin oikeaa ruokaa mutta joskus näihinkin tulee kajottua – ja itse ajattelen asian näin että mieluummin syön tällaisen, ja saan siitä sentäämn jotain hyvää kuin vaikkapa pussillisen karkkeja (vaikka toisinaan syön niitäkin) 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.