Hae
My Project Is Me

Tyttövauvan kesäasu

Koen olevani onnekas kun kaikki lapseni ovat syntyneet kevätaikaan, jolloin pukemisen suhteen ollaan päästy helpommalla kuin aivan sydäntalvella. Toki, puolensa jokaisessa vuodenajassa mutta kyllä se vain on niin että edelleen olen kesäihminen. Rakastan aurinkoa ja lämpöä, vehreää luontoa sekä nurmikon tuoksua. Nautin siitä helppoudesta liikkua lasten kanssa, jonka kesä mahdollistaa eikä varavaatteitakaan yleensä tarvita mukaan aivan yhtäpaljoa kuin loskasäillä. Kun aamusta avaa ulko-oven, voi lähteä kohti päivän seikkailuja ja nauttia siitä mitä tuleman pitää.

playsuit_2

Playsuit_4

playsuit_3

Kesäiset asukuvat nuorimmaisesta on otettu Helsinkiläisessä leikkipuisto Linnunradassa, jonne suuntasimme eräänä aurinkoisena päivänä melko yllättäen. Kuin varkain, tämä pieni neiti on kasvanut vastasyntyneestä nelikuiseksi, ympäröivää maailmaa kovasti tarkkailevaksi tyypiksi, joka äitinsä mukaan nauttii hellivästä auringonpaisteesta.

playsuit_6

playsuit

Playsuit @Tesco (Skotlanti, kierrätetty)

Sandalit @Mothercare (Skotlanti)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.