Hae
My Project Is Me

6 week sixpack

Moi,

Olen jo pitkään puhunut aikomuksestani ruveta treenaamaan Jillian Michaels:n Six week sixpack-dvd:n mukaan. Nyt on vihdoin päästy sanoista tekoihin ja takana on kolmen päivän treenit.

 

Dvd koostuu kahdesta eritasoisesta harjoitusohjelmasta, kumpikin kestoltaan noin 30min. Luonnollisesti, aloitin ykköstasosta. Ohjelma sisältää lyhyen lämmittelyn, treeniosuuden sekä lyhyen loppuvenyttelyn. Tuttuun tapaan itse ojelman voi tehdä joko hieman rankemmn tai kevyemmin (lähinnä ero on että käyttääkö lisäpainoa vai ei) ja molemmille mahdollisuuksille löytyy ”ohjaaja”.
Verrattuna aiemmin tekemääni 30 days shrediin on tämä huomattavasti nopeatempoisempi. Liikkeestä toiseen siirtyminen tapahtuu nopeasti ja alkuun ensimmäiset sekunnit jäävät kotitekijältä tekemättä kun täytyy katsoa että mitä oikeastaan pitääkään tehdä. Liikkeet sisältävät paitsi lattialla tehtäviä lihasharjoitteita myös sykettä nostavia liikkeitä rasvan polttamisen edistämiseksi. Keskivartalon lisäksi kyytiä saavat myö pakarat ja reidet.
Väittäisin että dvd sopii jo jonkinverran liikuntaa harrastaneille sillä liikkeet vaativat melko hyvää keskivartalon hallintaa sekä taitoa tehdä liikkeet oikealla tekniikalla. Ilman tuota oikeanlaista tekniikkaa treenistä ei juuri mitään saa irti sillä yhdenyhtään perusvatsarutistusta dvd:llä ei tehdä!Ohjelman aikana käydään liikepatteri kaksi kertaa läpi, joista ensimmäinen kerta on hieman pidempi. Toisella kerralla lisätään vauhtia entisestään ja  riskinä on oikean liikeradan kärsiminen.
Kaikenkaikkineen olen ihan tyytyväinen tähänkin dvd:hen; hiki tulee ja lihaksissa tuntuu 🙂 Ohjeissa mainitaan että tulosten saavuttamiseksi pitäisi treenata viitenä päivänä viikossa ja siirtyä tasolle kaksi kolmen viikon jälkeen. En nyt ole ihan varma vielä miten aion treenien kanssa tehdä.. Tuolla aiemminhan pohdiskelin sitä että jos vuorottelisin tämän ja 30 days shredin kanssa jokatoinenpäivä. Nyt olen kuitenkin tehnyt tätä päivittäin ihan innolla vaikken mitään sixpackia kuuden viikon päästä odotakaan omaavani 🙂

4 kommenttia

  1. Meri kirjoitti:

    Heippa, blogisi on todella mielenkiintoinen. 🙂 Oisko sulla ehdotuksia jostain vähän kevyemmästä jumppa-dvd:stä? Koska en itse voi aloittaa noin rajulla menolla. 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Heippa Meri, Mukava kuulla että blogistani on sinulle iloa:) Minulla ei oikeastaan ole kokemusta kotijumppa dvd:istä mutta tuo aiemmin tekemäni Jillian Michalesin 30 days shred sopii ihan aloittelijoista jo isompaa intensiteettiä kaipaaville kotijumppareille. Tarkempi esittely löytyy täältä: http://myprojectisme.blogspot.com/2011/10/30-days-shred.htmlJos taas toivoo jotain tanssillisempaa niin olen ymmärtänyt että Tracy Anderssonin tutanto on melkoisen hyvä. Omistan itse yhden (en tosin ole kokeillut) mutta siinä ainakin on alussa sellainen tutorial-osuus liikkeiden harjoittelemiseksi.

  3. uncas kirjoitti:

    Toi dvd video löytyy youtuubista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.