Simppeliä iltapalaa
Avokado tulee useimmiten nautittua ihan sellaisenaan, “raakana” esimerkiksi osana salaattia. Jossai törmäsin kuitenkin senverta hauskannäköiseen ideaan että ei auttanut kuin kokeilla.
Lämmitä uuni 220c. Halkaise avokado ja poista kivi (sekä hieman hedelmää, jos tarvitsee). Riko syntyneeseen kuoppaan kananmuna ja aseta paistoastiaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes kananmuna on kypsynyt.
Mieletön idea. Kuulostaan niin jännältä, että täytyy kyllä tehdä myös. Avokado tulee tosiaan syötyä aina salaatin seassa eikä ole tullut edes mieleen muuta.
Niinpä, sellaisenaan se tosiaan tulee itselläkin lähes poikkeuksetta käytettyä.
Ompa hauska idea! Itse olen käyttänyt avocadoa viimeaikoina päivittäin leivän päällä voi levitteen sijasta.
Oi, leivällä (varsinkin kunnon rukiisella) se on ihanaa!
Aivan loistava idea!
Yritän itse päästä taas terveellisen elämään kiinni ja tällaiset pienet loistavat ideat ovat tervetulleita.
Kiitos muutenkin inpiroivasta blogista!
Sama projekti on käynnissä täälläkin 😉