Hae
My Project Is Me

Itseruskettavat tuotteet

Moikka,

Kun tuossa joku kysäisi päivetykseni saloja niin lupauduin kirjaamaan aiheesta lyhykäisen postauksen.  Näin talvisin turvaudun pääsääntöisesti itseruskettaviin tuotteisiin, joiden käyttöä sovellan hieman fiiliksen ja tarpeen mukaan.

Monissa paikoissa suositellaan ihoa kuorittavaksi ennen itseruskettavan käyttöä ja mikäli sinulla on yhtään taipumusta ihon kuivuuteen niin suosittelen kuorintaa. Samoin suosittelen ihon rasvaamista edellisenä päivänä tai vaikka aamuna jos tuohon kuivuuteen on taipumusta. Juuri ennen itseruskettavan levittelyä ei ihoa kannata rasvata jotta itseruskettava imeytyy mahdollisimman hyvin. Erityisen kuivat kohdat, kuten kyynärpäät voi kuitenkin rasvata myös juuri ennen itseruskettavan levittelyä.

Itse levitän itseruskettavan aina yötä vasten, elikkäs menen nukkumaan valkoisena ja herään aamulla ruskettuneena:) Ja yksi levityskerta tuo itselle aina riittävästi väriä.

Kasvoille, kaulalle/niskaan ja dekolteelle/hartioille käytän Lorealin Sublime Bronze Milk:ia. Käyttötarkoitus tuotteella on sekä vartalolle että kasvoille. Voide on melko juoksevaa ja imeytyy nopeasti, joka tekee siitä helposti levitettävän. Tuote on aina levittynyt tasaisesti vaikka joskus olenkin epäillyt sitä itse kun olen vain hutiloinut rasvat paikoilleen. Tästä jää myös sellainen kosteutettu tunne iholle, jota esimerkiksi samansarjan geeli  tai kuivasumute ei tee. Mielestäni myöskään jäljen tasiasuus tai värin intensiteettu ei kahdella viimeksimainitulla ole vaatimaani luokkaa.

Mikäli en halua väriä muuaalle kuin ylläoleville alueille toimin värin levittämisen jälkeen seuraavasti. Pesen kädet ja häivytän reunoilta väriä eteenpäin tavallista rasvaa käyttäen vielä kun itseruskettava on iholla kosteana. Tämän jälkeen pesen jälleen kädet. Näinollen rusketusrajat eivät jää kovin selkeiksi.

Kasvoille käyttämäni tuote

Jos väriä kaipaa myös käsivarsiin niin käytän niihin Doven Summer Glow:ta. Aloitan tuotteen levittämisen oikeastaan jo niiltä alueilta joissa tuota Lorealin tuotetta jo on, mahdollisimman tasaisen värisiirtymän vuoksi. Levitän tuotteen välittömästi Lorealin levityksen jälkeen. Tämä Doven tuote on huomattavasti kiinetämpää ja geelimäisempää kuin Lorealin rasva, mutta levittyy silti hyvin. Tuotehan ei tuo yhtä paljon väriä yhdellä kerralla kuin varsinaiset itseruskettavat tuotteet, joten levitysjälki on tasainen. Itse levitän tuotteen ylhäältä alaspäin kohti sormia kuten minkä tahansa rasvan – kun tuote alkaa tuntuvan olevan imeytynyt ihoon lopetanm levittämisen.  Muistathan laittaa väriä myös kainaloihin sekä mahdollisesti selän puolelle.

Itse kämmenosan, siis ranteesta alaspäin värjään vielä erikseen suihkeella. Elikkä pesen tässä välissä kädet, ihan reippaasti ranteesta asti ja kuivaan ihon.

Käsivarsiin käyttämäni tuote

Kämmenosaan käytän Lorealin kasvoille tarkoitettua kuivasuihketta. Tykkään enemmän tästä kasvoille tarkoitetusta suihkeesta kuin vartalolle tarkoitetusta sen tasaisemman ja hieman vähemmän värjäävän lopputuloksen ansiosta. Näin ollen saadaan jälleen kerran mahdollisimman tasainen siirtymä tuotteesta toiseen. Tuotehan on erittäin hienojakoista sumua, joka levittyy yllättävän tasaisesti kunhan vain muistaa suihkuttaa myös kämmensyrjiin. Jos kädet ovat kuivat niin ne on ehdottomasti rasvattava ennen suihkuttelua. Suihkutan tuotteen vasta kun muut värit ovat kuivuneet iholla noin 20min.

Kämmenosaan käyttämäni tuote

Olen kokeillut myös lukuisia muita itseruskettavia mutta nämä kolme ovat ehdottomat lempparini koska jälki on aina ollut tasaista, väri on tarttunut ja hinta on edullinen. Vaikka nuo Lorealin tuotteet mainostavat etteivät haise itseruskettavalle niin kyllä ne niin tekevät. Mutta jos tosiaan levittää tuotteet yötä vasten ja käy aamusta suihkussa niin hajut ovat kadonneet. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *