Hae
My Project Is Me

BC viikkokertaus 3/10

Moi,

Olen selvinnyt viikon kolme kirouksesta. En tiedä onko kukaan muu huomannut mutta jostain syystä olen elänyt elämääni tässä lähihistoriassa erinäisissä kolmen viikon sykleissä. Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat sujuneet hyvin mutta kolmannella viikolla on alkanut ote lipsua – vaan ei tällä kertaa. Ensimmäinen todellinen ruokahaasteenikin on selätetty kun selvisin Tallinnan matkan omin eväin vaikka oikein testasin itsehillintääni herkkukaupoissa kierrellessäni. Edes kotiin tuodut tuliaiset eivät saaneet minua sortumaan vaikka karkit kieltämättä herkullisille tuoksuivatkin.

kuva 4(47)

kuva 5(31)

Se mitä olen huomannut niin väsyneenä mielitekoja esiintyy tavanomaista enemmän. Tänäänkin yllätin itseni haaveilemasta rapeakuorisesta leivästä päällisten kanssa. Onneksi leipä ei tässä ohjelmassa kuitenkaan ole täysin kiellettyä ja taidanpa huomenna tähän mahdollisuuteen tarttua. Edelleen olen kuitenkin sinut tämän ruokavalion kanssa eikä mielessänin pyöri ”ruokia joita en saa syödä”. Yleensä ruoka-ajatuksiin on kaksi syytä: joko minun on nälkä (ja siihen auttaa mikä tahansa ruoka) tai sitten jostain tulvii nenääni herkullinen tuoksu ja saatan hetken miettiä tuota tuoksun aiheuttajaa kunnes se hetki menee ohi. Väsyneenä (tai nälkäisenä) se hetki vain kestää kauemmin. Edelleen olen sitä mieltä että tämä on helppoa, vaikka kaipaankin tiettyjä vapauksia oman ruokavalioni suhteen.

kuva 1(81)

kuva 3(64)

kuva 4(46)

Treenikerrat jäivät viime viikolla vähän totuttua vähäisemmäksi sillä päiväristeily vei mennessään yhden kokonaisen treenipäivän ja viikon muu aktiviteetti piti suunnitella sen mukaisesti. Kuudet treenit viikkon silti mahtui vaikka pidinkin sunnuntaina ylimääräisen vapaan ja tarjosin kropalleni sitä mitä se halusi: kahden tunnin päiväunet.

kuva 3(63)

 

nimetön

Viikko neljä on alkanut ja olo ohjelman noudattamisesta on edelleen hyvä. Odotan päivittäisiä treenejä aina innolla ja salitreeneissä tuntuu pitkästä aikaa olevan jotain merkitystä. Joku onkin ehkä huomannut että ohjelma, jolla treenaan, on kaksijakoinen ja vaihtuu vuoroviikoin. Kehitystä tapahtuu salilla eli eiköhän sitä kohta ala tapahtumaan myös kropassa.

kuva 4(45)

Onhan nämä hieman eri etäisyydeltä otettu mutta ehkä niissä hivenen eroa jo huomaa..

4 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Wou mitkä reidet 🙂 Hyvää tulee, uskon niin! Itsekin pääsin vihdoin eilen 2vk tauon jälkeen salille ja ai että tuntu hyvältä 🙂 Tästä taas uuteen nousuun.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Oletko minkänimisellä valmennuksella? Olen nimittäin itsekin selannut erilaisia nettivalmennuksia, mutta vaikea tietää mikä olsi itselle paras vaohtoehto!:)

  • jennie kirjoitti:

   Olen sillä Fitfarmin Bikini Challengella. Voisin joskus tarkemmin avata miksi kaikista valmennuksista päädyin juuro tähän mutta lyhyesti kerrottuna palaset vain loksahtivat tämän kanssa kohdalleen. kesto on lyhyt (10vkoa), ruokavalioperiaatteet lähellä omiani ja treenit toteutettavissa sekä kuulemani/lukemani kokemukset hyviä ja tietysti valmennuksen tavoiteet ovat yksissä omieni kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.