Hae
My Project Is Me

Hetki arjesta

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin niin lapsethan eivät tarvitse ympärilleen erityisiä puitteita tai aktiviteetteja vaan monesti se ilo löytyy ihan arkisista asioista. Tästäkin reissusta on puhuttu jo monta päivää, senverta merkityksellinen se taisi pienelle olla.

P1160555

P1160561

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    <3 Juuri näistä arkisista – mutta niin ihmeellisistä asioista – koostuu pienen ihmisen kokemusmaailma. Ikävä kyllä me monet aikuiset emme ehdi tai halua enää pysähtyä ja ihmetellä näitä kauniita pieniä asioita. Aina pitäisi olla "isompia ja hienompia" kokemuksia.
    Tänään kävimme pienen siskonpojan kanssa ulkona syömässä ja sekin oli pienelle iso asia. "Tämä aamu kului hitaasti, kun niin odotin, milloin lähdetään, oli tosi mukavaa."

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.