Hae
My Project Is Me

Viikonlopun herkkuja

Moi,Pitkästä aikaa keskityn pelkkään ruokaan ja kuviin ruoasta. Viikonloppuna valmistin muutaman viikon tauon jälkeen lohta. Se mikä annoksesta teki erilaisen, oli varmaan puolen vuoden (vai pidemmän) tauon jälkeen lisukkeena tarjotut lohkoperunat sekä grillatut kasvikset. Lisänä tietenkin salaattia.Ohessa vielä konkreettinen esimerkki esillepanosta. Vaikkei siis oma annokseni mikään erikoinen asettelultaan ole, niin selkeytensä vuoksi se päihittää lapselle tarjotun version samasta annoksesta. Ei se ole ihme että käsi kävi myös äidin lautasella..

8 kommenttia

 1. Puuha-Pete kirjoitti:

  Niinpä. Esillepanolla on huikeasti vaikutusta. Itse ainakin huomannut, että meidän perheen teinitkin syövät ”pupujen ruokaa” paremmin, jos esim. kurkut tai tomaatit on tehty hieman eritavalla. Lohkoperunoissakaan ei ole mitään vikaa, jos ne tekee itse, eikä käytä mielettömästi öljyä.

  • jennie kirjoitti:

   Olen josksu aiemminkin tosiaan maininnut täällä siitä etten mitenkään karta perunaa mutta harvoinpa siitä mitään silti tulee valmistettua.

 2. Maiju kirjoitti:

  Lohi on niin hyvää! Ja muuten lohkoperunat onnistuu hyvin ilman öljyäkin. En tiedä onko lajikkeella väliä mutta ainakin Pirkka Parhaat pussitetusta perunasta tulee hyvät.

  • jennie kirjoitti:

   Täytyykin joskus kokeilla, itse tosiaan olen aina käyttänyt öljyä niitä tehdessäni, edes jonkin verran.

 3. Monna kirjoitti:

  Haha! 😀 Ei oo tosiaan ihme, että käsi kävi myös äidin lautasella! 🙂 Tosi hyvännäköinen annos ja varmasti oli myös hyyyvää!! 🙂 <3

 4. Marika kirjoitti:

  Aivan ihanan näköinen ruoka-annos, tuli ihan vesikielelle! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.