Hae
My Project Is Me

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Uusi vuosi on vaihtunut ja sen kunniaksi julkaisen pitkästä aikaa myös blogipostauksen. Vuosi on uusi, mutta aihealue edelleen sama tuttu – joskin uskallan epäillä että tekstiä syntyy myös aiheen vierestä. Varsinkin jos tämä kirjoitustahtisuunnitelmani ottaa tällä kertaa tuulta siipiensä alle.

Tarjoaako blogini mitään uutta? Ei välttämättä mutta se tarjoaa sitä, mitä tarvitsen ehkä tällä hetkellä itsekin eli vertaistukea painonhallintaan. Jos seuraat minua Instagramissa niin tiedätkin että tein jossain vaiheessa syksyä päätöksen keventää oloani. Ei mitään dieettejä, ei mitään kiellettyä eikä mitään äärimmäisyyksiä – pelkästään pieniä muutoksia. Ja tuo tuottikin tulosta, ei mitään nopeaa tai huomattavaa mutta toisaalta eivät sellaisia olleet tekonikaan. Saatoin herkutella viikonloppuna pizzalla tai kakulla ja jos joskus ”lipsui” arkena, ei sekään ollut maailmanloppu. Ja näillä pienillä muutoksilla paino putosi jotakuinkin kilon kuukaudessa.

Ja nyt arjen jälleen alettua, on aika palata myös näihinkin, pieniin mutta kuitenkin merkittäviin valintoihin. Enkä varmasti ole vuoden alussa ainoa jotenkuten jo kirjoitinkin niin aivan kuten tähänkin saakka, tarjolla on edelleen vertaistukea siihen painonhallintaan.

Lisäksi uskon, tai oikeammin toivon, että voisin tarjota myös otteita siitä ihan tavallisesta elämästä. Tavallaan eräänlaista tarttumapintaa arkeen ja arkisiin asioihin. Olen kuitenkin aivan kuten suurinosa meistä, ihan tavallinen 8h päivässä peruspalkkatyötä tekevä vanhempi. Toki elämäni on blogin kulta-ajoista muuttunut jo jonkinverran kun lapset ovat kasvaneet siihen ikään että kaikki ovat koulussa. Kouluikäisyys on tuonut omanlaistaan helpotusta arjen aikatauluttamiseen mutta kyllä melkoista tetristä saa silti toisinaan pelata, jotta kaikkien harrastukset ja muut menot saadaan sumplittua yksiin.

Joten näillä lyhyillä saatesanoilla, tervetuloa blogini pariin vuonna 2024! Jos siis olet siellä ruudun toisella puolella, paina sydäntä ja tehdään tästä yhdessä meidän vuosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *