Hae
My Project Is Me

5+1 Asiaa mitä tein hyvinvointini eteen tällä viikolla

*Sisältää mainoslinkkejä

Julistin tämän vuosikymmenen olevan omistettu hyvinvoinnille. Hyvinvointi on monitahoinen asia, mikä voi tarkoittaa eri ihmisille erilaisia asioita. Yleisesti ottaen hyvinvointi tarkoittanee mielen ja kehon terveyttä ja näiden terveyden ylläpitämistä itselleen sopivilla tavoilla. Minä tein tällä viikolla nämä konkreettiset asiat oman hyvinvointini tueksi

Treenasin useamman kerran viikossa. Olen tottunut liikkumaan viikkotasolla useampia kertoja mutta viimeisen muutaman kuukauden aikana treenit ovat jääneet muiden asioiden vuoksi lähes kokonaan. Kuvittelin etten muka jaksa treenata vaikka todellisuudessa olisin ehkä jaksanut paremmin jos olisin treenannut. Ainakin minusta itsestäni tuntuu että olen ollut tällä viikolla energisempi kuin aikoihin.

Treenasin monipuolisesti. Jo jonkinaikaa olen treenannut melko yksipuolisesti puhtaasti punttitreeniä tehden. Nyt tein sen lisäksi myös sykettä nostattavaa kiertoharjoittelua minkä uskon tukevan minua painonpudotustavoitteessani pelkän  lihaskuntoharjoittelun ohella erinomaisesti.

Seisoin osan työpäivistäni. Teen pääsääntöisesti toimistotyötä päätteen edessä ja aivan liian monta vuotta olen viettänyt työpäiväni istuen. Istumatyön vaaroista on olemassa monta tutkimusta mutta onneksi on sähköpöydät ja niitä minä hyödynsin.  Ja aion muuten hyödyntää myös jatkossa.

Olen syönyt säännöllisesti. Tajusin joitain aikoja sitten että minun yksi suurimmista hyvinvointisynneistäni on napostelu.  Naposteluun on uskoakseni muutamiakin eri syitä mutta yksi siihen johtavista seikoista on epäsäännöllinen ruokarytmi. Varsinaista nälän tunnetta ei ehdi syntyä kun koko ajan syö vähän jotain vaikka varsinaisia aterioita ei tulisi syötyä lainkaan. Nyt olen keskittynyt aterioihin ja syönyt jotain pientä jos on jäänyt nälkä.

En ole syönyt suklaata. Tai muitakaan sokeriherkkuja kuin vain yhden ainoan palan koko viikolla. Muutoin en ole sen erityisempää huomiota kiinnittänyt siihen mitä olen syönyt tai ollut syömättä mutta tästä pienestä mutta merkityksellisestä teosta olen erityisen tyytyväinen. Luulin sen jo olevan mahdotonta mutta ei sittenkään. Kun ruokarytmi on kunnossa niin..

Otin osaa Suurin Muutos – valmennukseen*. Valmennus starttaa huomenna ja minä olen edellisiä kohtia katsoen jo hyvällä mallilla kohti hyvinvoinnin vuosikymmentä 2020. Vielä keskiyöhön asti saat pysyvään painonpudotukseen valmentavan ohjelman hintaan 49€* (norm. 79€) koodilla MYPROJECT.

Mitä sinä olet tehnyt hyvinvointisi edistämiseksi tällä viikolla?

Kurkkaa myös nämä viisi vinkkiäni elämäntapamuutokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.