Hae
My Project Is Me

viime viikkoa

Moi,Tänään pitäisi olla kk-mittojen päivitys marraskuulle mutta joudun ensimmäistä kertaa koskaan viivästyttämään näitä tuloksia. Syyn lupaan kertoa myöhemmin. Sen sijaan vuorossa on perinteisesru viime viikon liikuntamääriin keskittyvä katsaus. Tältä näytti viikon saldo, 8h:


Kuten siis kehuttu, pääsin vihdoin ja viimein uimaan useamman viikon laiskottelun jälkeen. Myös viikon suurin onnistuminen liittyy tähän sillä huomasin ilokseni pidentäneeni uintimatkaani 150 metrillä. uintiaikanihan on vakio, 30min ja tällä kertaa matkaa taittui 650m. Kyse ei suinkaan ole harjoituksen tuomasta kehityksestä vaan siitä tosiasiasta etten pysähdellyt niin paljon. matkanahan tuo ei vieläkään ole juuri mitään mutta oikeaan suuntaan menossa ollaan.
Salille en näköjään viime viikollakaan päässyt kuin kolmasti enkä silloinkaan varsinaisen salitreenailun pariin. Viime viikolla skippasin varsinaisen saliharjoittelun siis kokonaan ja nyt odotankin innolla alkavaa uutta viikkoa. Vaikka viikko oli aerobinen, niin silti mukaan mahtui lihaskuntoharjoittelua, joskin pienemmillä painoilla vatsalihaksia unohtamatta.
 
 

Viikonloppu treenin rajoittuivat jälleen kävelyyn. Molempina päivinä kaksi lenkkiä.  Tällä kertaa syy ohjatuille tunneille pääsemättömyydelle ei ollut omat menoni, vaan muiden. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan hyvä viikko ja erityisen iloinen olen tuosta uimisen mukaan ujuttamisesta sekä viikonlopun ulkoilusaldosta. Yli kahdeksan tunnin tutuu olevan tällä hetkellä mahdoton päästä mutta keskimäärinhän liikun silti reilu tunnin päivittäin.

Lauantaina oli sumuista ja tästä se vain paheni

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ootkos raskaana :)???

 2. Anonymous kirjoitti:

  Minäkin ajattelin ensimmäisenä, että olet raskaana 🙂 Onnea jos näin on!

 3. Eve kirjoitti:

  Sama ajatus täälläkin ollut jo pidempään 😉 mieliteot, kahvittomuus, hmmm..

 4. Tea kirjoitti:

  Minäkin tahtoisin kovasti tota uintia harrastaa… kahdesta hyvinkin pinnallisesta syystä en sitä tee: 1. Mulla ei ole kunnon uikkaria, mikä pysyisi kivasti päällä, koska entinen on ostettu silloin +2okg sitten. 2. Hiuspidennykset ei tykkää kloorista yhtään ja sellasta hattua en oikein tahdo käyttää! ;)Ja täälläkin odotellaan syyn paljastamista, mutta arvailemaan en kyllä vielä ainakaan lähde…

 5. Anonymous kirjoitti:

  Tuli sama mieleen kuin kolmessa edellisessä kommentissa. ”Nokkani” haistaa tällaiset aika hyvin muutenkin 🙂 Onnea siis!

 6. nasba kirjoitti:

  Mullekin tuli sama mieleen, että olet raskaana. Jossain kohtaa sitä sulle jo aikaisemminkin ehdotin. Tais olla siinä kahvikeskustelussa. 🙂 Hmmm! Oli miten oli, jään jännityksellä odottamaan vastausta näihin kommentteihin. 🙂

 7. jennie kirjoitti:

  Koviapa te olette arvailemaan 😀 Jotta jännitys pysyy yllä niin en tässä vaiheessa sano muutakuin että viimeistään ensi viikon alussa palaan asiaan ja siihen saakka jokainen saa arvuutella minun puolestani mitä vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *