Hae
My Project Is Me

Jäätelökesä

Moi,

Jatkan vielä Helsinki-vinkkejä ja tällä kertaa on tarjolla jotain herkkusuille. Suurien korvapuustien lisäksi Helsingistä taitaa löytyä myös Suomen suurimmat jäätelöt.

IMG_8564

Tämän herkun tarjoaa Helsingin jäätelötehdas, jonka myyntipisteen löytää Mustasaaren matkalla näppärästi sieltä samaisesta Taivallahdesta. Toinen kesäinen ostopaikka on Kaivopuisto, jossa myyntipisteitä taitaa olla useampiakin. Vaikka myyntikoju löytyy myös kauppakeskus Forumista niin ei se vain maistu samalle sisätiloissa.. Oma makususuosikkini on kookos mutta pyrin maistelemaan myös muita makuja ja kuvissa näkyykin viimeisin kokemukseni eli manteli-suklaa (joka olisi minusta voinut olla nimellä Amaretto makuun viitaten). En siis itse välittänyt tästä, kuten en itseasiassa ihan perinteisestä suklaastakaan.. Mutta jos siis yhtään pitää kookoksen mausta niin suoisttelen ehdottomasti kokeilemaan sellaista. Hinta aidolla vohvelilla tarjoiltuna on 4,20€ ja rahalle todellakin saa vastinetta. Huomaathan varata matkaan käteistä, sillä kortti ei taida maksuvälineenä näissä kioskeissa käydä.

IMG_8562

 

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    hei annna isä äti
    elina antttti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.