Hae
My Project Is Me

Loman jälkeen maistuu arki

Olin viime viikon lomalla ja kuten kunnon lomaan kuuluu (ainakin minun mielestäni) otin vähän rennommin. Minulla ei ollut päiväagendaa tai suuria suunnitelmia; salilla en käynyt kertaakaan ja kotijumppaakin tein vain yhtenä päivänä; Lenkkeilemässä kävin ajan salliessa ja ruokavalioonkin mahtui useampi laskiaispulla, vähän sitä sun tätä ja yksi KFC:n kanaämpäri. Tämä laiskottelupainotteinen tarinakaan ei ole koko totuus, sillä kyllähän mukaan mahtui myös niitä oman perusarjenkin ruokavalintoja mutta pointtina koko tässä jutussa oli oikeastaan se, että loma ja arki saa näyttää ja tuntua erilaisilta.

hiihtoloma

Loman jälkeen maistuu arki

Vaikka pidän arjestani ja arkisista valinnoistani niin niistäkin on hyvä ottaa joskus lomaa. Ja todennäköisesti ne poikkeavat valinnat, mitä loman aikana tekee ovat tosiaan satunnaisesti toteutettuna eivät esimerkiksi painonhallinnan kannalta ole millään lailla merkityksellisiä. Tällä tarkoitan siis sitä että jos joskus harvoin käy vaikka hampurilaisilla, niin sen sijaan että jättää sen yhdenkin roskaruoka-ateriointikerran välistä, on paljon merkityksellisempää jättää joku jokapäiväinen painonhallintaan epäsuotuisasti vaikuttava tapa pois.  Tässäkin asiassa pitkäjänteisyys ja ne pienemmät, pysyvät muutokset ovat huomattavan paljon pitkäkantoisempia kuin kerralla rykäistyt isot linjat.

Ja kun tällä viikolla taas arki koitti, niin sekin oli lomailun jälkeen erittäin tervetullut tuttuine rutiineineen. loman jälkeen maistuu arki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.