Hae
My Project Is Me

BC Viikkokertaus 7/10 – Treeniä verenmaku suussa ;)

Moi,

Mun tekisi melkein mieleni kehua itseäni suoritetutusta seitsemästä viikosta ja samalla hakea energiaa siitä että jäljellä on vain kolme. Viimeisin viikko ei kuitenkaan mennyt kohdallani ihan putkeen ja se kuuluisa sortuminen tapahtui – ei yhdesti vaan kahdesti. Molemmilla kerroilla päivät sujuivat itsessään hyvin mutta illalla tahtojen taistoon ei tuntunut löytyvän enää voimia. Toisena kertana rima alitettiin ihan urakalla, toisena vain vähäisesti mutta alitettiin kuitenkin. Jos kokonaisuutena miettii niin 49:sta päivästä kaksi on nyt mennyt siis vähän sinne päin mutta loput 47 ohjeiden mukaan, vaikka yksi näistä olikin siis vapaasyöntipäivä. Prosentuaalisesti ohjeita on noudatettu siis 96%:sesti. Ehkä pienet onnentoivotukset lienevät kuitenkin paikallaan 🙂 Ja koska jotakuta kuitenkin kiinnostaa, niin tankkauspäivän tulleet kilot (4,3) katosivat torstai-aamuun mennessä. Kuva siis torstaiaamulta.

kuva 2

Ja miksi edes olen hakoteille lähtenyt kun ruokavalio voi näyttää sallitustikin tältä?

makaronlaatikkoai

makaronilaatikkoa

vohveleita

vohveleita

kanasalaattia

kanasalaattia

Seuraava herkullinen Questbar..

Seuraava herkullinen Questbar..

vadelma-valkosuklaa

vadelma-valkosuklaa

Nyt seuraa ällökuvavaroitus, eli jos olet kovin herkkä niin skippaa tämä kappale kokonaan. Vaikka minua pienoinen flunssa onkin tuntunut vaivaavan jo viikon ajan, ei se ole estänyt minua treenaamasta. Ehkä olisi, sillä lauantaina mukava ulkotreeni päättyi seuraavanlaiseen yllätykseen:

kuva 2(1)

Huomaatko jotain erikoista?

kuva 1(1)

Niinpä

 

Kyseessä oli mäkijuoksutreenit, joita haluan kyllä päästä kokeilemaan uudestaan. Vaikka treenit eivät tällä kertaa ihan putkeen menneetkään niin fiilis oli kuitenkin hyvä ja ”ammattimainen”. Mietin mielessäni sitä että miten tämä onkaan ennen muka ollut niin vaikeaa? Miksi ihmeessä en ennen ole osannut nauttia rankan treenin tuomasta mielihyvästä samalla lailla? Miksi ihmeessä en ennen ole osannut lähteä ilmaisiin haastaviin treeneihin, vaikka samanlaisia ohjeita on varmasti olemassa lukuisia? En todellakaan tiedä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Samoja asioita mietin toissa viikolla käytyäni läpi juoksukuntopiirin tuossa suunnilleen takapihalla sijaitsevassa urheilupuistossa. Olen saanut itsestäni irti paljon uutta tässä viikkojen aikana ja samalla oppinut että pystyn paljon enempään kuin itsekään välttämättä aina tiedostan. Itsensä todellakin pystyy haastamaan myös kuntosalin ulkopuolella!

kuva 4

liikunnat

kuva 1

Jäljellä on viimeiset kolme viikkoa ja yhtäaikaisesti mietin täällä loppuun asti puskemista täysillä kuin myös treenien keventämistä orastavan flunssan vuoksi. Ei vain millään malttaisi lopettaa nyt varsinkin kun ei tämä ole tähänkään asti pahemmin mitään haitannut – muttei myöskään parantanut. Ehkä etenen vain päivä kerrallaan, omaa kroppaa kuunnelleen ja tunnustellen.

kuva 5

ps. En ole unohtanut postaustoivetta arjen asioiden järjestämisestä ja treenien yhteensovittamisesta. Sellainen on luvassa, toivottavasti vielä tällä viikolla.

 

11 kommenttia

 1. Kaisu kirjoitti:

  Mulla on kans ollut nyt 5vko enemmän tai vähemmän yskää/kurkkukipua/kröhää. Ei tuu kunnolla päälle eikä lähde pois 🙁 olen treenannut sekä levännyt, kumpikaan ei auta suuntaan tai toiseen… Ärsyttää!!!

  • jennie kirjoitti:

   No niinpä, huoh! Toivotaan että tämä häviäisi ennen ensi kesää – molemmilta!

  • jennie kirjoitti:

   En ole muuten huomannut kyselläkään että miten sinun projektit etenee? Käynet vielä salilla ja tulokset puhuvat puolestaan – vai?

 2. Marija kirjoitti:

  Nyt on pakko kommentoida, kun luin tän postauksen jo aamulla bussissa ja sit näin sut hetken päästä Tiksissä samassa junassa 😀

  • jennie kirjoitti:

   Harvoin niin myöhään olen töihin matkalla mutta kerrankin hyvä niin 🙂 Olisit tullut moikkaamaan ja piristänyt muutoin ankeaa (ja KYLMÄÄ!!) aamuani, ehkä ensi kerralla ?

   • Nimetön kirjoitti:

    Mäkin kuljen yleensä aiemmin, ja bussilla stadiin asti, mut nyt sen lakon takia vähän myöhemmin ja junalla tiksin kautta 😀 Mut ens kerral ehkä sit uskaltaudun moikkaamaankin 🙂

 3. itsku kirjoitti:

  Mmmmm nuo vohvelit näyttää niin herkullisilta! 🙂 Millä ohjeella sait noin täydellisiä? Itsellä hajoaa aina paistaessa!

 4. Iina kirjoitti:

  Vau Jennie! Luin ennen sun blogia päivittäin mutta loppukevään/kesän ajaksi piti jättää muiden kiireiden vuoksi tauolle ja wowwow mikä muutos! Ootpa ollut reipas ja kehityksen kyllä näkee tosi selvästi, onnea jo tässä vaiheessa. Oli pakko kahlata montamonta postausta putkeen taaksepäin että näki miten kehitys on edennyt tähän pisteeseen. 🙂 Toivottavasti Fitfarm sponssaa sua jotenkin koska luulen että näiden kuvien jälkeen on pakko ostaa ko. valmennus itselle synttäreiden kunniaksi, todella vakuuttavaa jälkeä. Jatka vielä samaan malliin, mun on pakko jatkaa päivittäistä lukemista myös heti!

  • jennie kirjoitti:

   Oih, luin tämän kommentin kesken lounaani ja voi minkä ihanan tunteen se sai aikaan. Siis supersuuret kiitokset sinulle päiväni piristämisestä ja lisäbuustin antamisesta viimeisille viikoille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.