Hae
My Project Is Me

Tammikuun 2013 mitat eli RV20+0

Moikka,

On taas aika kaivaa, jo piakkoin liian pieneksi käyvät, bikinit esiin ja katsoa miten kroppa on kuukauden aikana muuttunut. On varmaankin pakko ihan vain hyvän maun rajoissa kaivaa alkuperäiset vihreät Pumat esiin sillä sen verta tuohon eteen on saatu jo tässä vaiheessa tavaraa.

Tässä arkistointimateriaalia tältä aamulta:

 

Paino                     60,4kg
Vyötärönympärys    77cm
Navanympärys        87cm
Lantio                    90cm

Varsianista vertailukohdettahan ei mitoille löydy, sillä lähimmäksi osuva vertailukelpoinen arvo löytyy edellilisraskaudesta joko kolme viikkoa taaksepäin (RV17; 62,6kg) tai kaksi viikkoa eteenpäin (RV22; 66,7kg). Kumpaankin lukuun olen siis tällä hetkellä jäljessä ja mitä minä itse päättelen tästä niin oppimani uudet, terveellisemmät ja paremmat, tavat elää ovat tuottaneet tulosta. Myös joulun pöhötys on tiessään sillä kävin vaa’alla kaikkein pöhöttyneimmilläni ja 61,8kg tuo lukema silloin oli. Ja jottei kellekään jää epäselväksi tai saa väärää käsitystä, en missään nimessä ole yrittänyt pudottaa painoani. Paluu arkisiin kuvioihin, säännölliseen ruokailuun ja liikuntaan ovat tehneet tehtävänsä ja laittaneet ylimääräisen nesteen kiertoon.

Kuvissahan näkyy jo selkeä vatsa vaikka olen edelleen sitä mieltä että sen voisi vain todeta melkoiseksi turvotukseksi. Kaikki jotka ovat blogiani seuranneet tietävät aika-ajoin turvottelevan vatsani (ja jos et ole tietoinen niin täältä ja täältä löytyy tekstiä). Kuukauden päästä vatsassa alkanee  olla jo kokoa ja näköä melkoisesti mikäli kasvu jatkuu tämänmukaisena <3 Kuvassa siis yhden kuukauden ero, joulukuusta tammikuuhun.

21 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Kyllä tuon jo vauvavatsaksi erottaa! IHANA 🙂 Nyt kun omasta synnytyksestä on jo kaksi kuukautta aikaa niin sitä haikeudella katselee muiden vauvavatsoja. Omastani on jäljellä enää paljon löysää nahkaa, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa pienellä vaivalla kiinteydy, I hope so.Onnea sinulle ja perheellesi tulevasta pienokaisesta! <3

 2. Outi kirjoitti:

  Ihana masu ja ihailtavan hyvässä kunnossa olet.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos kovin vaikka tuntuukin että kilot ovat jakaantuneet tasaisesti käsivarsia myöten 😀

 3. Terksu kirjoitti:

  Aivan ihana raskausmasu sinulla 🙂 Toisessa raskaudessahan vatsa saataa nopeammin alkaa kasvaa, mutta tuskin samassa suhteessa ihan koko raskautta 😉

 4. ~LOVE~ kirjoitti:

  Ihana babybelly :):):)

 5. Anonymous kirjoitti:

  kaunista!k.h.

 6. Monna kirjoitti:

  Hih <3 Ihana masu! 🙂 Hassua ajatella, että tuolla joku tyyppi köllöttelee sun sisällä. 😀 Mutta siis ihanaa. <3

  • jennie kirjoitti:

   Tainnut tulla äitiinsä ja viettää muutamat jumppatuokiot useamman kerran päivässä 😀

 7. Anonymous kirjoitti:

  onko sinulla ollut raskausarpia? itse en ole edes ollut raskaana mutta reisissä,pepussa ja pohkeissa on 🙁

  • jennie kirjoitti:

   Ei raskauden aihaeuttamia mutta sisäreidestä löytyy syystä tai toisesta arpiaa ajalta ”kun minä olin nuori..” eli noin 15-vuoden takaa.

 8. Anonymous kirjoitti:

  ihana masu <3 mikä sun jalassa on ku tosta polven kohtaa on toinen jalka niin .. terävä?

  • jennie kirjoitti:

   Tätäpä ei ole hetkeen kukaan kysynyt – siinä on nuoruusvuosista (ei siis raskaudesta johtuva) suonikohju. Aika laaja/paha sellainen, joka tullaan raskauden jälkeen terveydellisistä syistä leikkaamaan pois.

 9. C kirjoitti:

  niin ihana pieni vatsakumpu <3

 10. Jemi kirjoitti:

  oi mikä ihana vauvamasu 🙂 Huomaa kyllä että oot tehnyt töitä vartalon eteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.