Hae
My Project Is Me

Nyt se on vielä julkisempaa..

Moi,Ainakin osa on jo huomannutkin että tämä blogi tuli noteerattua myös Iltalehden terveysartikkeleissa tiistaina 26.6.2012. Artikkelisarja käsittelee siis erilaisia inspiroivia ja motivoivia laihdutustarinoita viikoittain.  En aikaisemmin linkittänyt itse artikkelista mitään tänne blogin puolelle sillä en yksinkertaisesti ennen tätä aamua ”uskaltanut” juttua lukea.  Artikkeli on luettavissa täältä.

Tämä artikkeli on varmasti vaikuttanut lukijakunnan kasvuun ja ihan mahtavaa että olette tänne löytäneet. Vielä mahtavampaa on saamani positiivinen palaute, joten kiitos aivan äärettömästi teille kaikille. Olette ihan supermahtavia <3

Oletettavaa oli että julkaisun myötä projektia ruoditaan myös blogin ulkopuolella ja väärinkäsitysten korjaamiseksi

A)  En ole muokannut kuvia, ainoastaan rajannut. Eteneminen kuukausittain on tarkastettavissa täältä

B)  Syön muutakin kuin maitorahkaa, vaikka sitä paljon kuluukin. Olen itseasiassa syönyt jo pitkään ja ehkä olen outo, mutten ole kyllästynyt


Ei muutakuin tervetuloa kaikki, huomenna palaan oikean postauksen kanssa. Yritän myös ennen sitä saada vastailtua teidän mahtaviin kommentteihin, joita on oikein satanut kuin vettä tämän viikon aikana 🙂

24 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Löysin blogisi Iltalehden jutun kautta. Olet kyllä mahtavan muutoksen tehnyt ja blogisi on todella positiivinen ja mukava lukea. Tulen seuraamaan jatkossa 🙂 Peppi

 2. Sirpa kirjoitti:

  Minäkin löysin blogisi Iltalehden kautta…innostuin ja heti liityin lukijaksikin. Projektia jos jonkinlaista itselläkin aina käynnissä, vaikka leivonta-aiheista blogia itse pidänkin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ihan mahtavaa, täytyykin käydä tutustumassa myös sinun blogin puolella lähiaikoina. Pidän itsekin nimittäin leipomisesta yllättävän paljon ja muutoinkin minusta on mukavba tutustua myös omiin lukijoihin heidän blogiensa kautta hieman tarkemmin.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Kiitokset Iltalehdelle blogilöydöstä. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, sillä pituuden ja painon (niin lähtöpainon kuin nykyisenkin) olemme aikalailla samanlaiset. Tavoite kiinteästä ja urheilullisesta kropasta yhdistää myös 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ymmärinkö siis oikein että sinullakin on jo melkoisesti painonpudotusprojektia takana? Onnittelut siis tähänastisesta onnistumisesta ja tervetuloa mukaan.

 4. Anonymous kirjoitti:

  olen pidemmän aikaa seuraillut blogiasi, mutta nyt vasta kirjoittelen 🙂 kiitokset sinulle Jennie ”persuuksille potkimisesta”. 2vuotta sitten syntyneet kaksospojat veivät muka kaiken ajan ja jotenkin se liikuta vain jäi. Mutta se päivä kun löysin blogisi tuli sellainen kipinä ottaa niskasta kiinni että oksat pois…(jos hänkin niin kyllä sitten minäkin pystyn 🙂 repsahduksia tulee ja menee mutta liikunta on ja pysyy. kiitoksia Jennie!

  • jennie kirjoitti:

   Voi että, olen ihan sanoinkuvaamattoman onnellinen jos tämä blogi on saanut sinuun edes hitusen lisätarmoa! Ihan huippua 🙂

 5. Jenna kirjoitti:

  löysin blogisi iltalehden kautta. Ja jäin koukkuun! todella inspiroivaa lukea ja varisnkin nähdä tuloksia. 🙂

 6. Sannikka kirjoitti:

  Mahtavaa! Onnittelut julkisuudesta : ) Mieletön muutos on kyllä saavutettu! Hienoa

 7. Anonymous kirjoitti:

  Myös minä löysin blogisi artikkelin kautta. Ihan huikean työn olet tehnyt! Hurjasti sain tsemppiä omaan projektiin, jonka aloitin vähän aikaa sitten. Kaksi lasta olen ponnistanut ja kroppa (etenkin keskivartalo) on sen näköinen. Löllöä ja löysää, vaikka en varsinaisesti ylipainoinen olekaan. ”ihana” nähdä tuo ennen ja jälkeen postaus, kun siitä saa niin mahtavan polton itselle. Munkin pömppis on siis karistettavissa, vailla välillä se ei tunnu mahdolliselta. Täytyy tutustua tummaan suklaaseen ja jättää muut herkut pois. Imetys vaan lisää niitä perhanan mielihaluja… Seli seli 🙂

 8. Jenniina Julia kirjoitti:

  minäkin yksi niistä joka löysi blogisi iltalehden kautta! mahtavaa!aloitin myös blogin pitämisen, ja laihdutuksen, toivottavasti onnistuu!!

  • jennie kirjoitti:

   Tsemppiä sinulle hurjasti omaan projektiisi. Jos homma on jo aloitettu niin pahin vaihehan on siinä tapauksessa jo ohi 😉

 9. Anonymous kirjoitti:

  Täälläkin eräs, joka löysi blogisi kyseisen artikkelin kautta. Oli kyllä ihan huippulöytö, sillä olin jo pitkään etsiskellyt inspiroivaa ja kivasti kirjoitettua treeniblogia! :)-Joliel

  • jennie kirjoitti:

   Ihan huippua jos sellainen viimein sitten löytyi! Ja vinkkinä voin sanoa että on niitä muitakin ja monilla tämänkin blogin lukijoista löytyy tasutalta mielenkiintoista luettavaa 🙂

 10. Anonymous kirjoitti:

  sama juttu täälläkin. Iltalehdestä bongasin blogisi ja varmasti jatkan lukemista. Upea nainen ja upea suoritus! Itsellä kolmas lapsi syntyi 8kk sitten mutta kilot jäivät. Kun näin mahtavat kuvat muutoksestasi, niin taistelijaluonne sisälläni syttyi. Miksen siis minäkin! Näytät upealta!

  • jennie kirjoitti:

   Tuntuu ihan uskomattoman upealta voida toimia jonkinasteisena motivaation lähteenä ja luoda uskoa siihen että meillä ihan tavallisillakin ihmisillä on mahdollisuudet onnistua tällaisissa asioissa. Sinulle siis hurjasti tsemppiä tulevaan urakkaan!

 11. annepa kirjoitti:

  Siis ymmärsinkö nyt oikein että Iltalehti teki sinun blogistasi jutun kertomatta sinulle? Siihen käsitykseen jäin tuon Lomalukemista -entryn kommenteista. Eihän siinä mitään, IL saa uutisoida mistä haluaa, mutta jos näin on, niin IL on käyttänyt sinun kuviasi sivuillaan (ehkä myös painetussa lehdessä) kysymättä sinulta lupaa. Aika törkeää.Joka tapauksessa löysin blogisin IL:n jutun kautta ja hyvä blogi se onkin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ei hätää, eivät tehneet juttua ilman suostumustani mutten siis tiennyt vielä siinä vaiheessa että se oli julkaistu 🙂 Erillistä ilmoitusta julkaisemisesta ei siis tullut.

 12. Anonymous kirjoitti:

  Täällä kanssa IL:n kautta blogisi löytänyt 🙂 Itellä on kans 8kk pieni pojanpallero ja toiveissa ois päästä timmiin kuntoon vihdoinkin. Ylipainoa ei ole, mutta löysää valitettavan paljon.. Olin jo hyvässä alussa ennen raskautta kun aloitin juoksun, sitte tuli hieman takapakkia 😉 Nyt on juoksu taas löytynyt, mutta salilla käymisestä oon haaveillu et sais kokonaisvaltaisesti kropan kuntoon. Sulla on tosi selkeitä ohjeita ja kuvia täällä, niistä tulee varmaan olemaan hyötyä. Ja samoin ruuista, simppeleitä ja hyviä ohjeita. Kiitos hyvästä blogista ja onnea ihan hirmuisesti uudesta elämästä :)Tulen varmasti lukemaan blogiasi miltei joka päivä.Riggs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.