Hae
My Project Is Me

-1,6kg

Moikka,

Koska otsikostakin tämä käy jo ilmi niin aloitetaan hehkutuksella vaakalukemaa koskien, joka on siis -1,6kg vähemmän kuin viikko sitten. Tarkalleen tuo lukema on siis 57,9kg, joka painollisesti on siis jo hyvin lähellä lomakuukautta edeltävää mittausta. Tiedän etten ole pudottanut rasvaa puolentoista kilon verran mutta samalla tiedän myös sen etten ole kuukauden aikana sitä vertaa rasvaa myöskään kerryttänyt. Lomapöhötykset ovat siis tiessään ja arjen rutiinit ovat palauttaneet tämän neidin kohti oikeaa suuntaa.

kuva 4(1)

Miksikään kituuttamiseksi, kieltäytymiseksi tai muutoinkaan erityiseksi viime viikko ei muodostunut. Aamupaloista olikin puhetta tarkemmin edellisessä postauksessa ja pääateriat olivat vähän päivästä riippuen joko seitiä/kanaa/lohta sekä kasviksia ja salaattia ja toisinaan myös perunaa sekä myös linssikeittoa ja/tai jauhelihakaalikeittoa. Lisänä toki rahkaa vähän silloin ja tällöin, jokunen leipäpalakin. Sunnuntainen äitienpäivä tarjosi lisäksi vähän kakkua, suklaata ja sen sellaista ylimääräistä kun itse omalla äidilläni lähdin käymään.

IMG_5059 IMG_5171 IMG_5414

Ei näköjään ollutkaan kuvaa kaikista ruoista mutta tämä leipä oli hyvää! Jyseessä joku paistopisteestä ostettu Fazerin rapeakuorinen tapaus, jossa seassa karpaloita ja pähkinöitä

Ei näköjään ollutkaan kuvaa kaikista ruoista mutta tämä leipä oli hyvää! Jyseessä joku paistopisteestä ostettu Fazerin rapeakuorinen tapaus, jossa seassa karpaloita ja pähkinöitä

Mitä liikuntaan tulee niin salilla kävin kahdesti, tunnin kävelylenkillä kahdesti sekä lisäksi yhden hölkkä/kävely-yhdistelmälenkin. Ei siis mitään erityistä tälläkään saralla.

kuva 1(9) kuva 2(7) kuva 3(5) liikunnat

 

Jos viime viikkoa tarkastelee niin tämä jos mikä todistaa minusta sen kuinka pienistä asioista painonhallinnassa on loppujen lopuksi kyse. Laihtuakseen saa syödä reippaasti (minäkin kaksi lämmintä ateriaa, välipalat sekä aamu- ja iltapalat) ja joskus jopa herkutella (kunhan se ei ole ihan jokapäiväistä). Kun satunnaisuus on enemmän sääntö kuin poikkeus alkaa kilojakin kertyä. Olen edelleen vakuuttunut siitä että tämä sadastuhannes aloituskerta on nyt vihdoin se kuuluisa viimeinen kerta; Se kerta, joka muuttuu hiljalleen tavaksi olla ja elää ja johon joskus kysyttäessä vastaan että eihän se edes ollut niin vaikeaa.

Asiasta vielä toiseen eli postausaikatauluihin. Tämän suhteen pakka taas tuntuu olevan totaalisen sekaisin ja yritän kuumeisesti keksiä parhaan mahdollisen aikataulun, joka sopisi päivärutiineihin lähes saumattomasti. Pahoittelut siis että tekstejä saattaa tällä hetkellä ilmestyä vähän milloin vain.. Ihan niinkuin minä taidan käydä tällä hetkellä salillakin vähän mihin aikaan sattuu, entisen vakio aamuvuoroni sijaan. Ilmeisesti paheiden määrä on aina vakio sillä kun saa yhden osa-alueen kuntoon (mieli ja motivaatio kroppaprojektiin) alkaa joku toinen osa-alue rakoilla (ihan yleinen aikataulutus). Sikäli kuin siirryn iltajumppariksi kokonaan, vaihtuu varmaan kirjoitusaikataulukin iltaan mutta tämä jää nyt tosiaan vielä nähtäväksi.

5 kommenttia

  1. Päärynä kirjoitti:

    Jee! Nopeestihan se ”matkareppu” hävisi.

  2. -E- kirjoitti:

    Mahtavaa 🙂 Äläkä suotta murehdi postausaikatualuja, mun mielestä kun ihan vapaaehtoisesti kirjoitat blogia omasta elämästä et kyllä ole milläänlailla velvollinen postaamaan tiettyyn aikaan tai edes jokapäivä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.