Hae
My Project Is Me

Viikon kohokohta videolla

Moikka,

Luvassa on tosiaan hieman videoklippiä maanantailta. Maanantai oli minulla ihan supertehopäivä mitä liikkumisiin tulee; vähintään puolen tunnin kävelylenkki, kotona gymstick käsille, intervallit ja leuanvedot! Leukoja olen vedellyt viimeksi, ööö, kauan sitten. Salillahan lopetin niiden tekemisen jossain vaiheessa raskautta lukuunottamatta yhtä kokeilukertaa loppukeväästä. Hehkutin myös kokeilleeni yhtä leukaa tässä kesän aikana. Mutta nyt siis kokeiltiin ”ihan tosissaan”.

Melkoisia matoja nuo ovat eli tekniikka on kaikkea muuta kuin kehumisen arvoinen mutta neljä niitä meni. Olen siitä lähtien vakaasti ajatellut että nämä täytyy ottaa takaisin viikkoagendalle sillä senverta kipeänä koko yläkroppa oli vielä monta päivää eteneenpäin.

IMG_3098

Mutta siis  täällä on videotodistetta asiasta (vaikka hieman erilaiselta näyttääkin vuoden takaiseen verrattuna).

ps. näköjään videolle jäi myös ”todelliset äänet” kuuluviin hiljaisina, joten tarkkakorvaiset voivat bongata hennon pyynnön ”Äiti auta”  🙂 Auttoiko äiti, ei tainnut 😀

8 kommenttia

 1. Eikku kirjoitti:

  Minusta näytti, että nyt tässä uudessa videossa kätesi menevät alaslaskussa suoremmaksi kuin tuossa salilla kuvatussa. Eli sikäli liike on nyt raskaampi ja noilta osin ainakin puhtaampi. Itsehän välillä huijaan viimeisissä toistoissa, enkä mene ihan alas asti suorille käsille..

  • jennie kirjoitti:

   Voi itseasiassa olla ja tähän muuten täytyy kiinnittää huomiota myös jatkossa. Jestas, eilen kun kävin kokeilemassa niin ei meinannut tulla sitten yhtään mitään mutta aion ehdottomasti sisällyttää tämän extraharjoittelun treeneihin säiden salliessa 2-3xvko

 2. milla kirjoitti:

  vähä se vedät hyvin !!:D mä en pääse ku 1-2 sillai et tiputan ylhäältä vaa puoli väliin eli 90 kulmaan asti 😀 mut onhan seki tietty kehitystä nollasta.

  • jennie kirjoitti:

   Sehän on hieno kehitys! Ja paitsi voimaa niin tämähän vaatii myös sitä tekniikkaa.. Eikun harjoittelemaan.

 3. M kirjoitti:

  Vaude. Hyvässä kunnossa oot! Tähtään itse tästä alkuvaiheesta hyvään kuntoon ja painon pudotukseenn. 20 kg. Saa käydä lukemassa kuulumisia http://puolenvuodenkuntokuuri.blogspot.fi/

 4. Lintunen kirjoitti:

  Vautsi, hyvin vedät! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.