Hae
My Project Is Me

Älä ole huomaamaton

Tämä syksy/talvi on ollut omasta mielestäni jollain tapaa epätavallisen pimeä. Vaikka takin hihassa onkin heilunut heijastin jo hyvän tovin, on se pimeyden keskellä tuntunut jotenkin riittämättömältä. Osaan toki aikuisena ihmisenä varoa muuta liikennettä, mutta ei se vähennä sitä tosiasiaa että muun liikenteen on silti vaikea erottaa minua pimeyden keskellä. Itse olen auton ratin takaa katsoessa on huomannut miten taikaliivejä käyttävät ulkoilijat ovat erottuneet edukseen joten..

P1150038

P1150042
Nyt minullakin on omani. Eihän tämä mikään muotiasuste ole mutta koen tekeväni muulle liikenteelle palveluksen ollessani vähän näyttävämpi ulkoilija pimeillä kaduilla. Vaikkei itseään haluaisi erityisesti tuoda esiin niin tällä tavoin tehtynä se on erityisen suotavaa ihan jokaiselle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *