Hae
My Project Is Me

Keinulankku

Lasten myötä, sitä on löytänyt itsensä mitä ihmeellisimmistä paikoista treenaamasta. Mielikuvitus on useasti päästettävä valloilleen kun käytettävä välinearsenaali ei aina ole ensisijaisesti treeneihin tarkoitettu. Yksi tällainen esimerkki on ihan tavallinen keinu, jota vasten lankuttaminen siirtyy ihan uusiin sfääreihin. Epävakaa, huojuva alusta pakottaa hallitsemaan keskivartaloa (ja myös käsiä) ihan uudella tavalla.

keinulankku_1

Mitä kauemmas käsiä työntää, kuitenkaan menettämättä pitoa keskivartalosta, sitä rankempi liike on. Kuvastakin huomaa että oma asento ei enää tässä venytetyssä lankussa ole ihan ihanteellinen. Sivulankkuja en ole uskaltanut lähteä testaamaan mutta eiköhän nekin onnistuisi JOS keskivartalossa on vain tarpeeksi poweria.

keinulankku_2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *