Hae
My Project Is Me

Kesäklassikko: Feta-mansikka -salaatti

Mansikat kuuluvat kesään. Ainakin itse aina oikein odotan että pääsee maistelemaan kotimaisia makeita mansikoita. Parhaimmille ne maistuvat suoraan pellolta suuhun pomittuna (meillä on onneksi mökillä pieni mansikkamaa) mutta onhan myös ne kesäauringon kypsyttämät makeat lajikkeet herkkua.

kesäklassikko

Feta-mansikka -salaatti

Mansikoiden tapaan kesään kuuluvat erilaiset salaatit. Viime viikolla jaoin raikkaan vesimelonisalaatin reseptin ja tänään on vuorossa kesäklassikko eli feta-mansikka -salaatti.

Tätä kesäklassikkoa voi varioida omien mieltymysten mukaisesti ja paljon käyttämäni kesäyrtti, tuore minttu, sopii tähänkin. Tällä kertaa reseptiikka oli kuitenkin hyvin yksinkertainen: Revi lautaselle salaatinlehdet. Pilko päälle tuoreita mansikoita ja murusta päälle fetaa. Paahda siemenet kevyesti ja sirottele salaatin päälle. Kruunaa koko komeus balsamico-kastikkeella ja nauti vaikka tuoreen leivän kanssa. Kurkkaa leivälle myös herkullinen leviteresepti täältä.

feta-mansikka -salaatti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.