Hae
My Project Is Me

Vaatteilla on väliä

Moi,

koska satuin tällaiseen juttuun törmäämään niin ajattelin sen tänne jakaa. Eli lähtökohtaisesti jutun ideana on todistaa, miten paljn vaatevalinnalla on merkitystä sille miltä lopputulos näyttää.

Brittiläinen tyylitaituri Gok Wan sekä kauppaketju Marks&Spencer ovat molemmat kehittäneet mekon, jonka väitetään imasrtelevan kaikkia mahdollisia vartalotyyppejä luoden illuusion täydellisestä vartalosta. Artikkelissa esitetään sama mekko viiden vartalotyypin päällä ja nämä vartalotyypin edustajat (siis ihmiset) saavat itse kuvailla miltä heistä tuntuu.Viisi vartalotyyppiä ovat omena, pluskoko, päärynä, tiimalasi ja suora.

Esittelen muutaman vartalotyypin ilman sen enmpää kommentoimatta.Sanonpa vain että hyvin huomaa miten eri asiat erilaisiin vartaloihin vaikuttaa. Koko artikkelin voi lukea täältä: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2051061/Gok-Wan-Vs-M-S-Who-wins-battle-figure-fixing-frocks.html. Myös kaikki kuvat löytyät artikkelin takaa.

SUORA:

PÄÄRYNÄ:

OMENA:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.