Hae
My Project Is Me

Nyhtösalaatti

Tämän annoksen inpiraationa toimi Chicosissa taannoin nauttimani salaatti. En ollutkaan aikoihin käynyt tämäntapaisessa ketjuravintolassa syömässä ja ystävän suosituksesta testattu salaatti osoittautui yllättävän herkulliseksi vaihtoehdoksi. Salaatti sisälsi ylikypsää kalkkunaa, kurpitsaa sekä mielenkiintoisen tuttavuuden nimeltä sweety drops, joka on jonkinlainen tomaatin ja paprikan(chilin) yhdistelmä. Tästä makean barbequemaisesta ja hedelmäisestä makukombinaatiosta innostuneena rakensin oman salaattini kaapista löytyvin rakaa-ainein.

P1160529

PicMonkey Collage

3 kommenttia

  1. Miltsu kirjoitti:

    Kaupan valmis nyhtöpossu on ihan tajuttoman hyvää 😀 yksi harvoista eineksistä jota suostun ostamaan, menee riisin kanssa, perunoiden seassa, pastassa, sellasenaan, namnam!

  2. Miltsu kirjoitti:

    Mä oon maistanu kahta eriä (oon aika kranttu). Kivikylän on aivan mun ehoton lemppari 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.