Hae
My Project Is Me

4. Kuukausi takana

Moikka,

Syyskuu on eletty ohitse ja on jälleen aika kaivaa läskmittari (siis rasvaprosenttimittari) ja mittanauha esiin. Ennenkuin mennään itse tuloksiin tarkastellaan hieman miten edellinen kuukausi ja vielä tarkemmin edellinen viikko sujui.

Sain oikeastaan tsempin aikahyvin päälle jo elokuussa ja syyskuussa vain jatkettiin eteenpäin samalla innolla. Joku ihana siellä ruudun ääressä kyselikin vinkkejä motivaation löytämiseksi,  ja aiheesta innostuneena lupasin tehdä siitä vielä erillisen postauksen. Jokatapauksessa koko syyskuu mentiin lukujen varjossa alaspäin, eli siis oikeaan suuntaan. Pelkän liikunnan ja terveellisen ruokailemisen lisäksi mukaan mahtui myös herkuttelua. Liikunan osalta olen oikeasti erittäin tyytyväinen joskin vaihdoin vähäisen juoksemisen pidemmäksi kävelylenkiksi kuun lopussa. Kukaan ei kuitenkaan estä juoksemasta jos kävely alkaa tympimään 🙂

Sitten syynätään vielä syykuun viimeinen, eli edellinen, viikko läpi. Ajattelin pitää viikon ajan ruokapäiväkirjaa ja sen teinkin. En ymppää sitä kuitenkaan tähän postaukseen vaan laitan siitä oman erillisen. Hävettää ihan myöntää että jokapäivä tuli syötyä jotain pientä :/ Näistä pitäisi todellakin pyrkiä eroon varsinkin kun meni jo niin hyvin, mutta ehkä tästä morkkiksesta on sitten hyvä jatkaa terveellisemmin kuluvalla viikolla.

Liikuntasuorituksiini sen sijaan olen enemmän kuin tyytyväinen. Treenasin viitenä päivänä lihaskuntoa (ojentajat+hauikset sekä vatsat+selät). Lisäksi kävelin päivittäin noin 10km (maanantaita lukuunottamatta jolloin kuljettiin 6km lenkki). Tuossa eräänä päivänä tällä noin 10km matkallani oli päällä tuo aiemmin mainitsemani Runtastic-ohjelma. Yllätyksekseni huomasin että lenkin todellkinen pituushan on yli 11km eli lähes tuplat edelliseen. Ei siis ihme että jaloissa tuntuu 🙂 Noihin kaloreihin ei muuten ole minkäänmoista luottamista, matka ja nopeus on kuitenkin oikeat.

Ja mikä oli tulos?

Paino: 56,1kg muutosta alkuperäiseen      -9,7kg
Vyötärö: 72cm  muutosta alkuperäiseen      -9cm
Lantio: 84cm  muutosta alkuperäiseen      -13cm
rasva: 23,4% muutosta alkuperäiseen       -7,8%-yksikköä
ps. Vaikka hankin sen kamerajalustan tulen nämä kuukausittaiset bikinikuvat ottamaan edelleen vanhalla tyylillä paremman keskinäisen vertailuarvon säilyttämiseksi.Tosin tämänoloinen se olisi jos käyttäisin jalustaa ja kuva otettaisiin yläviistosta ja lähempää. Näyttävätpä jalat lyhyiltä 😀 Täytyy selvästi vielä tutkailla kuvakulmaa..

5 kommenttia

 1. Smile kirjoitti:

  Kyllä todellakin huomaa että sie oot laihtunu ! Huh, ole ylpeä itsestäsi (: !

 2. jennie kirjoitti:

  Smile: Kiitos paljon sinulle tsemppaamisesta! Täytyy kyllä myöntää että tyytyväisin mielin jatketaan matkaa eteenpäin.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Heippa!Eksyin tänne sinun blogias lueskelemaan kun aina iltalehdestä luen ne viikon pudottajat jutut! Itsekin olen nyt muutama kuukausi sitten alkanu reenamaan! Lähtötilanteeni on aikalailla sama mitä sinulla oli aikoinaan! Nyt olen saanut nelisen kiloa painostani!:) Blogisi kyllä luo ihan uutta toivoa ja intoa tähän omaankin reenaamiseen, joten kiitos siitä!:) Selailin näitä vanhoja tekstejäs ja tuli mielee että mistä oot ostanu tuon rasvaprosenttimittarin ja oliko kallis? Vois olla hyvä hankinta itsellenikin!:) tsemppiä jatkoon!

 4. jennie kirjoitti:

  Ihan mahtavaa, onnittelut sinulle! Tuo rasvaprosenttimittari on jo melkoisen vanha kapistus, olisiko vuodelta 2008? En ole yhtään varma enkä tosiaan muista hintaakaan tai paikkaa mistä ostin. netistä sen silloin aikanaan tilasin jostain terveystarvikkeita myyvästä liikkeestä. Tuo oli vielä sitä aikaa kun niitä ei saanut kuin harvoista paikoista, nykyään on varmaan melkolailla yleisempää.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Ok! No pitteekin sitten ruveta netistä selailemaan jos suht edullisesti sellaisen jostain löytäisin!:) Kiitos vastauksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.