Hae
My Project Is Me

Piukat Paikat

Kun tulin selanneeksi vanhoja kuvia niin en voi olla ihmettelemättä kuinka ihmiskeho on mielenkiintoinen kapistus. Se kutistuu ja kasvaa, ihan täysin tarpeen mukaan enkä puhu nyt pelkästään vauvavatsasta; Käyt kyykkimässä tarpeeksi salilla niin lopputulemana on pyöreät pakarat; Heilut tarpeeksi pitkään lapion varressa niin jo alkaa olla muotoa ylävartalossa.

totuus

Ja sama toimii toki toiseenkin suuntaan: Kun jaksaa olla tarpeeksi pitkään tarpeeksi määrätietoinen niin kroppakin kutistuu. Jos ylläolevaa kuvaan lisää hivenen mielikuvitusta niin voin mielessäni nähdä sen vartalon, jota kannan taas joskus tulevaisuudessa. Vaikka tässä vaiheessa rakastankin isoa näyttävää mahaani niin odotan myös jo hivenen sitä hetkeä kun se alkaa kutistua ja lopputulema on jotain tämännäköistä.  (Kuten kuvankäsittelytaidoistani voi päätellä, ei täällä jatkossakaan nähdä retusoituja kuvia – kuin ehkä valotuksen ja sävytyksen osalta). Kuvat ovat viime viikolta ja peppu saisi pysyä edelleen pyöreänä vaikka maha katoaiskin 😀

huijaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.