Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Magnesium liikkujan tukena

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Vitamiinikeskus

Lepoa, liikettä ja laadukasta ravintoa – niistä on monelta osin hyvä terveys tehty. Ja kun yksi osa-alue on kunnossa, usein myös muut alkavat korjaantua kuin itsestään. Olen  tosiaan ainakin itse huomannut, että hyvin levänneenä lähtee mielellään liikkeelle. Ja kun liikkuu mielellään, liikkuu usein enemmän ja useammin. Ja kun liikkuu aktiivisesti, ruokavaliossakin tulee herkästi kallistuttua terveellisempiin vaihtoehtoihin. Kyseessä ei siis missään nimessä ole kolme irrallista osa aluetta vaan keskenään symbioosissa toimiva kolminaisuus levon, laadukkaan ravinnon ja liikunnan kesken. Ja olipa liikuntalaji mikä hyvänsä niin magnesium kulkee liikkujan tukena.

magnesium, merimagneisum, suomen vitamiinikeskus

 

Lepoa, liikettä ja laadukasta ravintoa

Koen itse olevani melko aktiivinen liikkuja. Liikun kuntoa kohottaen kuntosalilla tai lenkkipolun varrella useampana päivänä viikossa ja olen sen ohella myös muutoin arkiaktiivinen eli puuhastelen kevyesti liikuskellen. Ja vaikka en tosiaan mitenkään merkityksellisen paljon tai erityisen suurella intensiteetillä urheile, niin olen jo aiemmin huomannut miten merkityksellistä kaltaiselleni tavalliselle, ”tavisliikkujallle”, riittävä palautuminen ja riittävän hyvä ravinto voi olla.

Riittävän hyvän ravinnon ensisijainen lähde on ehdotommasti monipuolinen ruokavalio mutta tarvittaessa omaa ruokavaliotaan voi täydentää erilaisin lisäravintein. Yksi keholle ja sen toiminnoille välttämätön kivennäisaine on magnesium, mikä auttaa todistetusti vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

magneisum,merimagnesium, suomen vitamiinikeskus

 

Magnesium – Hyvinvontia merivedestä

Pääsin kokeilemaan Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesiumia, mikä on valmistettu eristämällä magnesium merivedestä. Sanotaan että tässä muodossa magnesium on luonnollinen, vatsaystävällinen ja imeytyy kehoon erittäin tehokkaasti. Lisäksi valmiste sisältää bonuksena pieniä määriä mereen liuenneita muita mineraaleja, jotka tehostavat magnesiumin toimintaa elimistössä

Magneisumvalmisteen yhteydessä suositellaan usein käytettäväksi myös B-vitamiineja, joita on Suomen Vitamiinikeskuksen Merimagnesiumiin on lisätty jo valmiiksi oikeassa suhteessa synergiaetujen saavuttamiseksi. Lisäksi Suomen Vitamiinikeskuksen magneisum on vegaaninen, laktoositon, makeuttamaton ja hiivaton.

magneisum,merimagnesium, suomen vitamiinikeskus

 

Laadukkaasti Suomalainen

Suomen Vitamiinikeskus, mistä mainittu merimagneisum tulee, on avainlipun ansainnut kotimainen toimija. Avainlippu on aina merkki suomalaisesta työstä ja kotimaisuus koetaankin yrityksessä kunnia-asiaksi yhdessä laadun kanssa. Suomen Vitamiinikeskus kertookin olevan laadukkaasti Suomalainen, mikä tarkoittaa heillä sitä, että tuotteet valmistetaan Suomessa tarkkoja laatuvaatimuksia noudattaen ja että tuotteet ovat tutkittuja, varmasti turvallisia käyttää ja niistä on käyttäjälleen myös hyötyä.

magneisum,merimagnesium, suomen vitamiinikeskus

 

Magnesiumin ja lisäravinteiden käyttö

Magnesium suositellaan usein otettavan iltaisin, sillä se voi parantaa unen laatua ja rentouttaa lihaksia. Muistan kyllä itse aikanaan nauttineeni magnesiumit muiden vitamiinien kanssa aamulla mutta olen sittemmin vaihtanut iltakäyttäjäksi. Blogini alkuaikoihin verrattuna lisäravinteiden käyttö, varsinkin säännöllisesti nautittuna, on kohdallani vähentynyt mutta edelleen olen sitä mieltä, että on hienoa, kun löytyy erilaisia mahdollisuuksia hakea apua myös lisäravinnepuolelta tarpeen niin vaatiessa. Ja magnesiumin saannista kannattaakin ehdottomasti pitää huolta, sillä lihasten normaali toiminta vaatii magnesiumia – oli se sitten ravinnosta tai ravintolisänä.

magneisum,merimagnesium, suomen vitamiinikeskus

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Vitamiinikeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *