Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Paketin sisältö paljastaa lisäravinteita

Kaupallinen yhteistyö: Leader

Moikka,

Kun tuossa paljastelin tulevien kuukausien sisältöä niin on aika ottaa tämä toinen kuva lähempään tarkasteluun.

017a0dd32ec78e2f9c4891c56f2cb0d012abecf4c4

Kyseessä tosiaan on yhteistyöhengessä saamani Leaderin superstarttipaketti vuoteen 2014, ihan sananmukaisessa merkityksessä. Leader on minulle tuttu lisäravinnepuolelta melko monessakin; Olen käyttänyt ihan niin pelkkiä vitamiineja kuin proteiinijauheitakin (heraa) ja myös omiin lempi proteiinipatukkoihini kuuluva Crispy Caramel (vanha mutta edelleen herkullinen) löytyy Leaderin valikoimasta. Lisäksi toki muita proetiinipatukoita, valmiita proteiinijuomia sekä puddingeja on tullut koitettua. Tälläkin hetkellä proteiinilisänä käytössä on Leaderin Hera+ kaakaon makuisena (ja täytyy vielä todeta että todellakin maistuu kaakaolle, ei suklaalle kuten suklaanmakuiset proteiinijauheet). Heralle vielä plussaa aspartaamittomuudesta (vaikken itse erityisesti välttelekään).

IMG_2104

Se osa-alue mikä sensijaan on itselle edelleen tuntemattomampaa maaperää ovat erilaiset superfoodit. Paljon niistä puhutaan ja paljon niitä käytetään mutta jotenkin minä olen pystynyt pitämään itseni näistä erossa. En ehkä ihan kokonaan sillä onhan raakasuklaata, kaakaonibsejä, mulperi- ja gojimarjoja tullut ainakin kokeiltua ja varsinaiseen päivittäiseen käyttöön on jäänyt aikaisemminkin mainittu Emerald Balance. Lasketaanko näistä kaikki tuohon superfoodi-kategoriaan, en tiedä varmaksi mutta ainakin ne ovat kaikki niitä paljon puhuttuja tuotteita (lukuunottamatta tuo viherjauhe, jota ei käsittääkseni vieläkään Suomesta saa). Nyt tähän aukkoon sivistyksessä on tulossa kuitenkin muutos, kiitos tosiaan Leaderin superstarttipaketin sisällön.

IMG_2062

IMG_2051 IMG_2057

Nyt minullakin on ihka ensimmäinen raakasuklaan valmistuspaketti <3 Tarkempaa esittelyä tuotteista tulee sitä mukaa kun niiden käyttöön perehdyn (kuten sanottu, tämän aiheen parissa tullaan varmasti viettämään aikaa). Lyhyen oppimäärän perusteella kuitenkin näen itseni käyttämässä Maca-jauhetta aamuisin (sen nostattamien energiatasojen vuoksi) ja hamppuproteiinia iltaisin (runsaan kuitupitoisuutensa ansiosta proteiini imeytyy hitaammin). Gojimarjoilla ja kaakonibseillä sitten maustan ainakin smoothieitani mutta katstotaan mihin muuhun ne käyvät. Ainakin varmaan puuroihin ja goji-marjoja olen kuullut käytettävän paljon myös salaateissa. Viherjauhetta tulen mahdollisesti kokeilemaan jo käyttämäni lisänä ja olenpa ajatellut viimein alkaa harjoittelemaan myös niitä vihersmoothieiden tekoa iänikuisten marja- ja hedelmäversioiden sijaan.  Ja koska teillä lukijoilla on varmasti jo käyttökokemuksia ja hyviä käyttöideoita niin niitä otetaan mielellään vastaan 🙂

Lisäksihän paketista paljastui proteiinipatukoita, proteiinipainotteista Eloisa-puuroa sekä valmiita smoothiemixejä. Niin, ja jottei jää esittelemättä niin myös ensimmäiset rasvanpolttovalmiseet saapuivat samassa – CLA sekä Vihreä-tee-kapselit. Jossei näillä saada superstarttia tammikuulle niin ei sitten millään!

IMG_2061

Ja jotta ei jää epäselväksi niin tämä paketti ja katsaus ei siis suinkaan kata kuin vain murto-osan Leaderin tuoterepertuaarista, joka on melkoisen valtava. Kuten tosiaan rivien välistä voi lukea niin löytyy kaikkea vitamiineistä laihdutusvalmisteisiin sekä superfoodeista tehonlisääjiin ja perus proteiinivalmisteisiin. Itse yritys on kotimainen ja kaikki tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Tuotteita sitä vastoin saa ostettua jo melko laajasti isommista marketeista, terveys-ja hyvinvointiliikkeitä (kuten Ikivireä) sekä urheiluvälineliikkeitä ja tietysti netistä esim. Fitnesstukku tai Hyvinvoinnin.fi.Valikoimat vaihtelevat toki myyntipistein.

ehkäpä sinä tunnistat jonkin näistä?

ehkäpä sinä tunnistat jonkin näistä?

 

Kaupallinen yhteistyö: Leader

6 kommenttia

 1. emilia kirjoitti:

  heipp! pisti vaan silmään, että voisit merkata paremmin sen, että postaus on tehty yhteistyössä. olis kiva jos laittaisit sen reilun pelin hengessä esim. myös tekstin loppuun, et vain tunnisteisiin. esimerkiksi bloglovinilla selatessa (ainakin mobiililaitteella) ei ees noita tunnisteita näy. en todellakaan ilkeyttäni tästä huomauta, ihan vaan parannusehdotuksena:)

  • lotta kirjoitti:

   Samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa!

   • jennie kirjoitti:

    Palaute on vastaanotettu ja otettu työn alle 🙂 Jatkoa ajatellen yritän kehittää jonkun mahdollisimman aukottoman tavan tuoda tämän esille.

  • jennie kirjoitti:

   hyvä huomio ja parannusehdotus, johon tartun välittömästi! Mieleeni ei edes ollut tullut että nuo tunnisteet eivät näy kaikilla laitteilla luettaessa, joten parannan tapani ja korjaan jo tätä tekstiä (sekä viiveellä myös vanhempia). Kiitos siis tästä.

 2. Salla kirjoitti:

  Mua kiinnostaisi tietää mitä heraproteiini oikein on. Onko se jostain luonnon raaka-aineesta valmistettu vai täysin jotain teollisesti luotua jauhetta?

  • jennie kirjoitti:

   Luonnostaan heraa esiintyy sivutuotteena juuston valmistuksessa, joten alkuperä tuotteelle on ihan luonnollinen. Pusseissa myytävät herajauheet kuitenkin sisältävät tämän lisäksi myös kehittelyn tuloksena luotua ainetta (ja siis muutakin kuin heraa, suurinosahan on noin 80% heraa sisältäviä). Se että paljonko näissä tuotteissa on luonnollista alkuperää ja kuinka paljon teollisesti tuotettua, on sitten kysymys erikseen. Itse kuitenkin miellän nämä tuotteet ennemminkin teollisiksi vaikka alkuperä toki luonnosta löytyykin.

   Ja täytyy vielä loppuun todeta että en ole mikään lisäravinne ekspertti, joten täältä lukijoidenkin joukosta varmasti löytyy minua viisaampia ja tietävämpiä, jotka voivat asian seikkaperäisesti selventää 🙂 Ja tietysti on aina ystävämme wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Whey_protein

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.