Hae
My Project Is Me

Elämä on yhtä juhlaa

Moi,

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa koskaan käyttämään jo aikaa sitten hankkimaani maximekkoa siskoni syntymäpäivillä.

puhelimen kautta

puhelimen kautta


ja kameran kanssa sama asia  vaatii vähän harjoitusta vielä

ja kameran kanssa sama asia vaatii vähän harjoitusta vielä

Mekko on juuri niin ihanan upea kuin voi vain kuvitella – paisti että se on minulle iso. Tähän päivään saakka se on aina ollut liian pieni ja nyt jouduin nostelemaan sitä jatkuvasti. Siispä illalla ystävän tupareihin suunnistaessani vaihdoin vaatteet johonkin varmempaan. 

juhla_2

Lähtö juhlista seuraaviin ja sieltä kotiin tapahtui salamannopeasti jo aikaisemmin päivällä alkaneen oikuttelevan vatsan takia. Kuvia ei siis ole kuin nuo ylläolevat.  Kun juhlat vasta alkoivat, olin minä jo kotona nukkumassa kakunsyöntikankeuttani pois. 

IMG_6819 kuva 3(20)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *