Hae
My Project Is Me

On taas se aika vuodesta..

Kun hedelmähyllyille saapuvat ihanat Persimonit (kakit, sharonit). Joka vuosi innostun niistä uudelleen ja jos et ole vielä kokeillut niin kannattaa! Vuosi sitten samasta aiheesta löytyy tekstiä täältä. Kyseessä on siis yltiömakea hedelmä, jota aina talviaikaan löytyy meidänkin hyllyiltä. Kuvassa näkyvä oma yksilöni on vielä hieman raakile (ei täysin pehmeä) mutta odotetaan vielä muutama päivä.. <3

IMG_1574 IMG_1576

Muutoinkin kaappiin on löytynyt Honey Cruncheja (ehkä maailman makeimpia omenoita siis), päärynöitä ja no, baanania, jota meillä syödään melkoisen paljon. On siellä alla jossain kiivejäkin.

IMG_1573

Ja jos joku kaipasi minua eilen ja huomasi siis että yksi kirjoituspäivä jäi välistä niin kyseessä ei ole sen vakavampi asia kuin aikataulukysymys. Huomenna jälleen vaa’an kautta kohti uutta viikkoa ja jos mitään  yllätyksiä ei tapahdu pitäisi olla pientä pudotusta havaittavissa (en vain ole malttanut pysyä sieltä poissa).

4 kommenttia

  1. Karoliina kirjoitti:

    Persimonista on tullut minun ja lastenkin lempparihedelmä! Ihanaa, kun on välillä tarjolla jotain muutakin kuin perusjuttuja, ja ihan samaan hintaan. Joskus raaskii ostaa jotain eksoottisempaakin (ja kalliimpaa), mutta persimoneilla voi herkutella vaikka joka päivä. Eikä ehdi kyllästyä kun ei ole ympäri vuoden tarjolla!

  2. Jonneli kirjoitti:

    Enpäs olekaan noita hedelmiämaistanut ikinä. Täytyypä hedelmähyllyltä etsiä ja maistaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.