Hae
My Project Is Me

Kesä, sinua odotetaan jo

Moi,

Koskaan ei ole hyvä hetki, oikea aika tai paikka kysyä mutta ärsyttääkö teitä tuo jokaisen postauksen (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) alussa oleva tervehdys. Oletteko edes huomanneet että siinä sellainen on? Tulin itse kiinnittäneeksii aiheeseen huomiota noin viikko sitten ja kuin sattumalta, sain aiheesta palautetta jokusen päivän myöhemmin. Itselle se on paitsi jäänne blogin ensimmäisistä metreistä niin myös tapa tervehtiä teitä lukijoita sekä se pieni “oma juttuni” tässä blogimaailmankaikkeudessa. Mitään erityistä rakkaussuhdetta minulla tuohon ei kuitenkaan ole eli mikäli koette että blogi on muutoin aivan mahtava mutta tuo alkutervehdys on vain kertakaikkisen ärsyttävä, olen siitä valmis luopumaan. Ehkä.

moi!

Ja jotta päästään otsikkoon niin jaan teidän kanssanne vielä ehkä täydellisen kesämekkolöytöni. Mekko löytyi Uffilta aikaisemmin tällä viikolla kun kävin katsomassa europäivien tarjouksia. Oma mielipiteeni Uffin hintatasosta on melko korkea mutta tarjousviikoilla, joka huipentuu 1€/tuote hintaan huomenna lauantaina, voi edullisia löytöjä tehdä. Mekon kustannukset olivat huimat 3€.

mekko arkeen mekko juhlaanIMG_5801 IMG_5821

Näin onnettomalta se näytti roikkuessaan henkarissa

Näin onnettomalta se näytti roikkuessaan henkarissa

 Mekko UFF (Seppälä Woman)

Kaulakoru, vyöt. laukku, kengät kaapiston aarteita

Hämmästyksekseni olen enemmän innoissani mekosta, kuin bleiseristä, jollainen on ollut hakusessa koko kevään. Olen tosiaan aina maaliskuisesta Tukholman matkasta saakka kytistellyt tummansinistä trikoobleiseriä, jollaisen näin matkan aikana Hennesin liikkeessä. Tutkailin tarjontaa Skotlannissa ja olin laittamassa jopa nettitilausta menemään mutta nyt ei tarvitsekaan. Bleiserille jäi hintaa samaiset 3€, alkuperäisen 22€:n sijaan (tai 29,90€ Hennesiltä tilattuna).

kuva 2(10) IMG_6023

Bleiseri UFF ( Esprit)

Kuten kuitenkin sanottu, olen sysytä tai toisesta enemmän innoissani tuosta mekosta – joka ehkä näyttäisi vieläkin paremmalta muodokkaiden olkapäiden ja käsivarsien kanssa 😉 Yhtäkaikki, kesä – sinua odotetaan jo!

10 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Ei ärsytä tervehdys missään muodossa! En ole edes kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, mutta kiva ajatushan se on tervehtiä lukijaa.

 2. Eikku kirjoitti:

  No ei ärsytä tervehdys! Kiinnitin siihen kyllä joskus huomiota, mutta en sen enempää kuin että ”ai, hänellä on tällainen tapa”. Voi hyvänen aika, miten joitain voi tuommoiset jutut kiristää :D.

  Hyviä kirppislöytöjä!

  • jennie kirjoitti:

   Jes! Ja kirppislöydöt jatkuivat vielä tänään hiekkiksen pihakirppiksellä (ihan uudenveroinen trenssi ensi syksyksi Zaran mallistosta vitosella).

 3. Minttu kirjoitti:

  Et poista tervehdystä, kun se on sulle luonnollinen tapa aloittaa postaus! Se ei todellakaan häiritse, päinvastoin kohteliastahan tuo on. Kiitos ihanasta blogista taas, oot IHANAN PIHI <3 <3 Just hyvä. Oikeesti virkistävää tässä kalliiden #betterbodies #larnajane #freddypersehousut #huntinbikinit #jamitävielä -blogimaailmassa 🙂

  Minttu

  • jennie kirjoitti:

   hih, kyllä tavallisissakin vaatteissa pitää voida treenata! Mutta en pistäisi pahakseni jos joku tahtoisi minulle vaikka sixdeucet lahjoittaa tai myydä vitosella :D:D

 4. Salla kirjoitti:

  Mun mielestä tuo tervehdys on vaan kivan persoonallinen juttu 🙂

 5. Linda kirjoitti:

  Ei tosiaankaan ärsytä 🙂
  Hyvä löytö tuo mekko, ihanasti istuu noiden vöiden kanssa ja väri on vaalealla iholla kaunis.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Mekko on tosiaan pitkästä aikaa ihan täydellinen alelöytö (vähän niinkuin Zaran trenssikin tänään vitosella paikallisalueen pihakirppikseltä..)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.