Hae
My Project Is Me

Ei aina niin hyvännäköistä..

Moi,

Täälläkin on moneenotteeseen todettu että ruoan esillepanolla vain tuntuu olevan merkitystä ja tässä sitten vaihteenvuoksi kuvaa maultaan loistavasta ateriasta, jossa esillepano hieman ontuu. Nyt jos/kun joku ihemttelee miksi ihmeessä kukaan haluaisi julkaista blogissaan (tai ylipäätään missään) ei-niin-houkuttelevaa ruokakuvaa niin en oikeastaan tiedä. Ehkä tämän tarkoituksena on vain todeta ettei minunkaan ruokapöytäni näytä aina niin houkuttelevalta kuin voisi kuvitella, eikä kaikki aina välttämättä suju kuin Strömsössä 😀

Ihan ensimmäisenä kipparijuustolla maustettu tonnikalakiusaus, salaattia, raejuustoa ja avokadoa.  Edes avokadoa en saanut pilkottua..

Seuraavana hyvin tyypillinen kanasalaatti, jossa lisänä näitä käyttämiäni pannukasviksia joista joku jo kysyikin

Ja viimeisenä vielä eilisillan spesiaalisalaatti, joka harvinaista kyllä oli uitettu kastikkeessa. Kastikkeena toimi 13% maustettu creme bonjour ja sitä lorahti määrällisesti kyllä hieman liikaa..  Saalaattipohjaan murustin hieman fetaa, ja lisäsin siis kanat ja keitetyn pastan kastikkeen kanssa.

11 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Toi vika ruoka kyl näyttää niiiin herkulliselta, nam!

 2. Elina kirjoitti:

  Onko creme bonjourilla jotain salaatinkastikkeitakin? 🙂 Mä oon ollut käsityksessä, että ne on vain niitä leivälle levitettäviä tai ruuanlaittoon käytettäviä tuorejuustojuttuja.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mitä käytät tuossa näkkärin päällä? 🙂 Kiinnostaa vaan onko voita tai margariinia tai jotain muutakin levitettä.

  • jennie kirjoitti:

   Haluaisin vastata että itsetehtyä rahkalevitettä mutta ei, se on margariinia (mini lättaa tosin). Näkkäri ja margariini vain sopivat yhteen, ei siitä pääse mihinkään 🙂

 4. Helina Fit kirjoitti:

  Eihän noi näytä yhtään pöllömmiltä! Kyllä mulle kelpais. Mitä juustoa tuosta kurkku-tomaatti-salaattikuvassa on? Vai onko se juustoa lainkaan?

  • Helina Fit kirjoitti:

   Pöh, jos lukis tarkemmin niin fetaahan se oli mutta näyttää jotenkin mukavalta tuo koostumus. Oliko jotain spesiaalimpaa?

  • jennie kirjoitti:

   Se on ihan Arlan sellaista 8% tetrassa olevaa fetaa, myydään varmaan joka kaupassa. Tykkään itse vain murustaa sen kahdesta syystä: sekoittuu tasiasemmin joka haarukalliseen ja vähempi tuntuu enemmältä.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Tästä taidankin ottaa pari reseptiä itselleni kokeiltavaksi, kiitos.-M-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *